about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

دفتر مشاور ارشد سایبری در پنتاگون

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ وزارت دفاع آمریکا در راستای اجرای راهبرد امنیت سایبر خود، قصد دارد دفتر مشاور ارشد سایبری را در این وزارتخانه، ایجاد کند. در قانون دفاع ملی آمریکا (NDAA) در سال 2014، وزارت دفاع ملزم به انتخاب یک مشاور ارشد سایبری شده است تا بتواند فعالیت‌های فضای سایبری نظامی، نیروهای مأموریت‌های سایبری و تهاجمی و تدافعی بودن عملیات سایبری را در مأموریت‌ها، مورد بازبینی قرار دهد. در مجموع مشاور ارشد سایبری، وظیفه‌ی مدیریت سیاست‌های فضای سایبر در وزارت دفاع را بر عهده دارد.
قانون دفاع ملی آمریکا، تصریح می‌کند که مشاور ارشد حوزه سایبری، اقدام به تجمیع تخصص‌ها و ایده‌ها از نهادهای اصلی کشور برای ایجاد یک گروه بین سازمانی خواهد کرد. مسئولیت‌های مشاور ارشد سایبری نباید با مسئولیت‌های فعلی معاونت معاملات، فناوری و لجستیک وزارت دفاع تداخل داشته باشد. همچنین این مسئولیت‌ها نباید تداخلی با سایر نهادها و معاونت‌های سایبری وزارت دفاع، داشته باشد.
مشاور ارشد سایبری با تمامی بخش‌های وزارت دفاع از طریق بخش هیئت‌مدیره تحقیقات و مدیریت سایبری (Cyber Investment and Management Board) همکاری خواهد کرد. این همکاری برای نظارت بر مدیریت سایبری وزارت دفاع خواهد بود.
شایان‌ذکر است ایجاد دفتر مشاور ارشد سایبری، یکی از روش‌های رسیدن به آرمان پنتاگون، مبنی بر مشارکت‌ برای تشخیص تهدیدات و افزایش امنیت و ثبات بین‌المللی، است.

 

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد