about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

دفاع سایبری از هواپیماها؛ نگرانی جدید آمریکا

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ یکی از سناتورهای آمریکا به نام اد مارکی (Ed Markey)(سناتور ایالت ماساچوست)، با ارسال نامه‌هایی به چندین شرکت هواپیمایی و سازندگان هواپیما از جمله بوئینگ و ایرباس، خواستار تشریح جزییات دفاع سایبری هواپیماها در برابر هکرها شد.
وی در هر نامه از مسئولان ذی‌ربط خواست، الزامات امنیتی را که برای حفاظت از هواپیما دارند، توضیح دهند. به‌علاوه این سناتور خواستار ارائه‌ی جزییاتی در مورد تست‌های امنیت سایبری و حملات سایبری به این شرکت‌ها، طی 5 سال اخیر شد.
اد مارکی گفت: «همان‌طور که فناوری در حال پیشرفت است، ما باید مسئولان صنایع هواپیماسازی خود را نسبت به امنیت سایبر و حملات سایبری به هواپیماها هوشیار کنیم.» وی از خطر تهدیدات سایبری برای امنیت و اقتصاد جامعه اظهار نگرانی کرد. شایان‌ذکر است وی نامه‌هایی مشابه را نیز در سال گذشته به سازندگان اتومبیل فرستاد.
آمریکا ادعا دارد، صنعت هواپیماسازی این کشور، مورد حمله‌ی مجرمان و جاسوسان سایبری قرار گرفته است. همچنین هکرها با نفوذ به سامانه‌ی کنترل ترافیک هوای آمریکا، در آن اختلال ایجاد کرده‌اند. استفاده از وای‌فای در هواپیما، یکی از خطرها است؛ هکرها از طریق استفاده از اینترنت در هواپیما، می‌توانند به سامانه‌های امنیتی آن نفوذ کنند یا کنترل قسمت مدیریت رایانه را در اختیار بگیرند.

 

تازه ترین ها
آغاز
1405/05/17 - 11:47- آسیا

آغاز بررسی امنیت سایبری محصولات پالو آلتو توسط چین

چین بررسی امنیت سایبری محصولات شبکه‌های پالو آلتو را با توجه به خطرات سایبری علیه زیرساخت‌های اطلاعاتی حیاتی آغاز کرد.

حمایت
1405/05/17 - 11:38- اروپا

حمایت ۱.۵ میلیارد دلاری ائتلاف جهانی از دفاع سایبری اوکراین

اوکراین مبلغ ۱.۵ میلیارد دلار برای دفاع دیجیتال و امنیت سایبری از ائتلاف فناوری اطلاعات ۱۸ کشور دریافت کرد.

تحریم‌های
1405/05/17 - 11:31- اروپا

تحریم‌های جدید سایبری علیه روسیه توسط نیوزیلند

وزیر امور خارجه نیوزیلند از اعمال تحریم‌های جدید علیه روسیه و عوامل سایبری مرتبط با این کشور خبر داد.