about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، خبر از الزام سرویس‌دهی سازمان‌های خدمت رسان مانند ثبت احوال، تامین اجتماعی و وزارت کار در دفاتر پیشخوان داد و تاکید کرد که آنها نباید به صورت موازی دفاتری راه‌اندازی کنند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ پروانه ۵۰۰ دفتر پیشخوان بدون فعالیت لغو شد. رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ضمن اعلام این موضوع، خبر از الزام سرویس‌دهی سازمان‌های خدمت رسان مانند ثبت احوال، تامین اجتماعی و وزارت کار در دفاتر پیشخوان داد و تاکید کرد که آنها نباید به صورت موازی دفاتری راه‌اندازی کنند.

«حسین فلاح جوشقانی» درباره آخرین وضعیت دفاتر پیشخوان توضیح داد که بر اساس اساسنامه شرکت ملی پست، ساماندهی این دفاتر به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی است و با بررسی‌های انجام شده تعداد بسیاری از پروانه‌های صادر شده در همان حد و  بدون هیچ اقدامی باقی مانده بودند که بر همین اساس بالغ بر ۵۰۰ پروانه لغو شدند.

وی راه اندازی دفتر و ارائه سرویس را دو مشکل اصلی دفاتر پیشخوان عنوان کرد و افزود:

«سازمان های خدمت رسان مانند ثبت احوال، تامین اجتماعی و وزارت کار باید سرویس های خود را در این دفاتر پیشخوان ارائه کنند و نباید به صورت موازی دفاتری را راه اندازی کنند. در همین زمینه کارگروهی در استان ها برای بررسی میزان نیازمندی همان استان به دفاتر پیشخوان تشکیل شده است.»

معاون وزیر ارتباطات با بیان اینکه پروانه این دفاتر از طریق سازمان تنظیم ارائه می‌شود و با تجهیز سیستم‌ها نظارت نیز به صورت برخط صورت می‌گیرد به روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، اظهار کرد:

«در مجموع حدود ۱۳ هزار دفتر پیشخوان و دفتر ICT در کشور وجود دارد که به دلیل تغییر ماهیت سرویس‌ها، دفاتر ICT نیز باید به دفاتر پیشخوان تبدیل شوند.»

به گفته رئیس سازمان رگولاتوری در ابتدای دولت دوازدهم تنها نیمی از شهرهای کشور تحت پوشش تلفن همراه قرار داشت که ظرف چند ماه تمام شهرهای کشور به پوشش نسل ۳ و ۴ تلفن همراه مجهز شدند و هم اکنون نیز نسبت به سال گذشته این پوشش در شهرهای کشور کامل شد. این روند رشد و توسعه در تمامی نقاط کشور نشان می‌دهد که حالا راه برای هرچه بیشتر الکترونیکی شدن دفاتر پیشخوان و تنوع ارائه خدمات در آنها باز شده و دولت در عملی شدن این اقدام مصمم است.

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.