about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نخست‌وزیر استونی از تشدید آمادگی سایبری تا حمایت از اوکراین از گذشته تاکنون با کشور روسیه می‌گوید.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ کاجا کالاس، نخست‌وزیر استونی مدعی است از خطرات ناشی از حضور در خط مقدم در مرز روسیه آگاه است. در سال 2007، کشور او مورد حمله سایبری روسیه قرار گرفته بود که بانک‌ها، رسانه‌ها و مؤسسات دولتی را برای هفته‌ها فلج کرد؛ اما حضور در این نوع جدید از جنگ مدرن نیز این کشور را مقاوم‌تر کرده است. طی سال‌هایی که استونی روی امنیت سایبری سرمایه‌گذاری زیادی کرده و درنتیجه‌ی آن توانسته عوامل مخربی را که به دنبال تقسیم جامعه خود با جنگ دیجیتال هستند، بهتر زیر نظر بگیرد.

خبرگزاری جی زیرو ورلد (GZERO World) به اجلاس امنیتی مونیخ سفر کرده است تا در اولین سالگرد تهاجم روسیه با رهبران غربی صحبت کند. یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های ناتو حفظ انسجام و متحد ماندن در حمایت از اوکراین است. کالاس اختلافات داخلی آن‌ها را در مورد اینکه تا چه حد این ائتلاف مایل است که پیش برود، اذعان می‌کند و می‌گوید که حمله روسیه به اوکراین با الحاق کریمه در سال 2014 بسیار متفاوت است.

او حتی از یکی از رهبران اروپایی ناشناس نام می‌برد که می‌خواهد در حمایت از کیف، حتی اگر افکار عمومی مخالف آن باشد، در سمت درست تاریخ بایستاد. وی بدون اشاره به نام و یا کشور این رهبر، تنها به دور بودن جغرافیایی کشور او از محدوده جنگی اشاره کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.