about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

نیروی هوایی آمریکا قصد دارد در سال 2020 روزی را برای تعامل با شرکت‌های خصوصی و بررسی طرح آن‌ها در زمینه سایبری مشخص کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ مقامات نیروی هوایی آمریکا اعلام کردند این ارگان قصد دارد در سال آینده روزی را با تمرکز روی امنیت سایبری انتخاب کنند.

جو بردلی (Joe Bradley)، مدیر سامانه‌های سلاح دفتر تاب‌آوری سایبری (CROWS) گفت، در رابطه با نهادهای سایبری نیروی دریایی واقع در سان آنتونیو، آن‌ها قصد دارند، روز بخصوصی را در مارس یا آوریل سال 2020 مشخص کنند. شرکت‌های فعال در این صنعت در زمان مشخص شده می‌توانند در برنامه‌های مختلف شرکت کرده و به امضای قرارداد بپردازند.

بردلی ادامه داد: پیشنهادهای ارائه شده، به خصوص روی حفاظت از داده‌های ذخیره‌سازی شده و در حال انتقال متمرکز هستند.

مدیر سامانه‌های سلاح دفتر تاب‌آوری سایبری، توضیح داد:

چالشی که شما با آن مواجه هستید این است که چگونه باید از سایبر محافظت کنید. یا چگونه می‌توانم از سیستم خود محافظت کنم، بدون این که بار پردازشی روی آن را افزایش داده، سطح تأخیر را بالا ببرم.

نیروی هوایی آمریکا تاکنون مجموعه‌ای از رویدادهای یاد شده را برگزار کرده است. برای نمونه می‌توان به برنامه‌ای اشاره کرد که در آن شرکت‌های کوچک، طرح‌های خود را با تمرکز روی برطرف کردن مشکلات نیروی هوایی برای مقامات توضیح می‌دهند. سپس مقامات تصمیم می‌گیرند که این طرح ارزش سرمایه‌گذاری دارد یا خیر.

 وی اشاره کرد، برگزاری رویدادهای یاد شده، امکان برقراری ارتباط با شرکت‌های کوچک‌تر و غیرنظامی که از ایده‌ها و خلاقیت‌های مناسبی برخوردار هستند را فراهم می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد