about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

مدیر واتس اپ در مصاحبه ای اعلام کرد در صورتی که مقامات انگلیس این پیام رسان را مجبور کنند رمزگذاری سربه سر را متوقف کند با این اقدامات مقابله خواهد کرد.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان به نقل از تلگراف، «ویل کت کرت» (will Cathcart) مدیر واتس اپ اعلام کرد در صورتیکه پیامرسان مجبور به تضعیف رمزگذاری سر به سر در انگلیس شود، اقدام قانونی خواهد کرد.

کت کرت در مصاحبه‌ای اعلام کرد این سرویس پیام رسان آماده به چالش کشیدن هرگونه تقاضا برای باز کردن سیستم‌هایی است که به سرویس‌های امنیتی اجازه نمی‌دهد پیام‌های رد و بدل شده بین مجرمان را بخوانند.

واتس اپ و شرکت مادر آن (فیس بوک) به دلیل رمزگذاری سر به سر پیام‌ها با فشار فزاینده ای روبرو هستند. به گفته مقامات امنیتی انگلیس این فرایند ریسکی برای امنیت کاربران و جامعه در بردارد.

این در حالی است فیس بوک تصمیم دارد رمزگذاری سربه سر را در سرویس‌هایش از واتس اپ به مسنجر و اینستاگرام نیز گسترش دهد. در همین راستا پریتی پتل وزیر کشور انگلیس از این شرکت خواسته درباره تصمیمش تجدید نظر کند. از سوی دیگر برخی کارشناسان درباره طرح واتس اپ در خصوص پیام‌هایی که پس از ارسال ناپدید می‌شوند، اظهار نگرانی کرده‌اند.

کت کرت در این باره می‌گوید: هنوز به ما دستور داده نشده تا رمزگذاری سر به سر را متوقف کنیم و در صورت چنین دستوری، آن را به چالش خواهیم کشید.

او در ادامه سخنانش به شکایت پیام رسان در هند اشاره کرد. این شکایت مربوط به ارائه طرح‌هایی در هند است که واتس اپ را مجبور می‌کند هویت منبع پیام‌های وایرال را شناسایی کند.

این خبر در حالی منتشر شده که واتس اپ تصمیم دارد با یک کمپین تبلیغاتی رادیویی و تلویزیونی در انگلیس رمزگذاری سربه سر پیام‌ها را ترویج کند.

مدیر واتس اپ در ادامه می‌افزاید: ما شاهد حملات روزافزون برخی کشورها به رمزگذاری سربه سر پیام‌ها هستیم و معتقدیم مردم باید درک کنند چه چیزی در معرض خطر است، آنها باید بدانند حریم خصوصی که به آن اهمیت می‌دهند به چالش کشیده شده است.

این شبکه اجتماعی ادعا می‌کند بدون در نظر گرفتن رمزگذاری، صدها هزار گزارش درباره موارد احتمالی سواستفاده از کودکان را برای مقامات ارسال می‌کند که بسیار بیشتر از گزارش‌های ارسال پیام رسان های رقیب است.

منبع:

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.