about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

فرمانده مرزبانی خراسان جنوبی گفت: دشمن امروز از همه راه‌ها برای ضربه زدن به نظام مایوس شده و به دنبال جنگ ترکیبی در فضای مجازی و رسانه است که امروز هم حجاب دختران ما را هدف گرفته است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، سردار دهکی با همراهی حجت‌الاسلام مرادی، رئیس عقیدتی سیاسی و سرهنگ کامیاب، معاون نیروی انسانی مرزبانی خراسان جنوبی با حضور در روستای شهرک هاشمیه قاین با خانواده شهید بادامکی دیدار کرد.

در این دیدار سردار دهکی خطاب به خانواده شهید مرزبان بادامکی گفت: همه انسان‌ها یک روز از دنیا می‌روند‌، ولی شهدا مرگ با عزت را انتخاب کردند و عاقبت بخیر شدند.

فرمانده مرزبانی خراسان جنوبی با بیان اینکه فرزند شما و همرزمانش در برجک مرزی «مزه سر» تا آخرین نفس برای امنیت کشور ایستادند و هر چقدر دشمن از آنان خواست تسلیم شوند، آنها مقاومت کردند و در این راه نیز با افتخار به شهادت رسیدند که این باعث سربلندی و عزت کشور و شما است.

وی از خانواده معزز شهید خواستار دعای خیر برای عاقبت به خیری جوانان شد و افزود: دشمن امروز از همه راه‌ها برای ضربه زدن به نظام مایوس شده و به دنبال جنگ ترکیبی در فضای مجازی و رسانه است که امروز هم حجاب دختران ما را هدف گرفته است که ما به عنوان ادامه دهندگان راه شهدا در این راه هم استقامت می‌کنیم و به لطف خداوند و عزت خون شهدا از این پیچ تاریخی نیز عبور خواهیم کرد.

شهید حسن بادامکی متولد بهمن ماه سال 1377 در روستای شهرک هاشمیه شهرستان قائنات است که در تاریخ 31 اردیبهشت ماه سال 1402 در برجک مرزی مزه سر استان سیستان و بلوچستان در درگیری با گروهک تروریستی مسلح پس از مقاومت چند ساعته به همراه 4 تن دیگر از همرزمانش به درجه رفیع شهادت نائل آمده است.

شهید حسن بادامکی متاهل و دارای یک فرزند خردسال به نام ابوالفضل است.

شهدا با شرف از مرز دفاع کردند

فرمانده مرزبانی خراسان جنوبی همچنین در سفر به شهرستان سرایان با خانواده شهید عباس اسفندیاری در روستای چرمه دیدار و از آنها دلجویی کرد.

در این دیدار که رئیس عقیدتی و معاون نیروی انسانی مرزبانی استان نیز حضور داشتند، سردار دهکی خطاب به خانواده شهید گفت: شهدا با شرف از مرز دفاع کردند و جاودانه شدند.

دهکی بیان کرد:  شرف به این معنی است که انسان از راحتی، آسایش و منافع خود می گذرد تا مردمش در آسایش باشند.

فرمانده مرزبانی استان خراسان جنوبی افزود: امروز همرزمان شهید عباس اسفندیاری با افتخار به نام این شهید بزرگوار به صورت جهادی به محرومین و مرزنشینان خدمت می‌کنند و این برکت خون پاک شهید است.

دهکی با اشاره به اقداماتی که توسط گروه جهادی شهید اسفندیاری در راستای محرومیت زدایی انجام می‌شود اظهار داشت: شهدا به مصداق آیه شریفه وَلاَ تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُواْ فِی سَبِیلِ اللّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْیَاء عِندَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ زنده‌‏اند و نزد پروردگارشان روزى داده مى‏‌شوند و حتما از مشکلات ما نیز گره‌گشایی می‌کنند.

وی صبر خانواده معزز شهدا را قوت قلب همرزمانش در دفاع از مرز برشمرد و افزود: حفاظت از مرز با توجه به شرایط سختی که دارد همرزمان شهید با بزرگی و دلاور مردی خود مجاهدت می‌کنند.

شهید عباس اسفندیاری متولد 20 شهریور ماه سال 1371 در روستای چرمه از توابع شهرستان سرایان است که در تاریخ 12 فروردین ماه سال 1391 در درگیری با اشرار مسلح در منطقه مرزی چاهشند نهبندان به فیض عظمی شهادت نائل آمد.

منبع:

تازه ترین ها
مهدی
1404/02/14 - 08:29- هوش مصنوعي

مهدی شاه قلیان: توسعه مدل هوش مصنوعی باید متناسب با زیرساخت‌ها باشد

«در ابتدا باید به دنبال این باشیم که یک مسئله درست را حل بکنیم. یعنی چیزی را حل نکنیم که کسی خریدار آن نباشد.»

وقتی
1404/02/14 - 08:19- ابزارهای هوشمند

وقتی ربات انسان‌نمای چینی از کنترل خارج می‌شود /فیلم

براساس ویدیویی که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده، ربات انسان‌نمای شرکت چینی Unitree Robotics به نام H1 ناگهان از کنترل خارج می‌شود و حرکات عجیبی انجام می‌دهد.

استفاده
1404/02/14 - 08:08- هوش مصنوعي

استفاده از "هوش مصنوعی" در متن بیش از ۱۰۰ میلیون تصمیم قضایی

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه گفت: متن بیش از ۱۰۰ میلیون تصمیم قضایی را با استفاده از هوش مصنوعی گمنام کرده و در اختیار شرکت‌ها، جهت تولید مدل زبانی بزرگ قرار داده‌ایم.