about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

آمازون در حال اضافه کردن قابلیتی جدید به دستیار صوتی الکسا است که به لطف آن، می‌تواند با گوش دادن به صدای افراد زنده و یا حتی فوت‌شده در کمتر از یک دقیقه، آن را تقلید کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان اگرچه با اعلام این خبر از سوی آمازون، نگرانی‌هایی در خصوص سواستفاده‌های احتمالی از صدای افراد مطرح شده، اما این شرکت معتقد است که هدف از عرضه قابلیت مذکور، زنده نگه داشتن خاطرات و یاد افراد فوت شده است.  

روهیت پراساد، مدیر تیم الکسا در آمازون می‌گوید که با این امکان جدید، می‌توان صدای افرادی را که در پی ابتلا به ویروس کرونا در دوران همه‌گیری از دست داده‌ایم، بار دیگر بشنویم و خطرات آنها را زنده کنیم.

الکسا برای تقلید این صداها، نیازی به حضور فیزیکی افراد ندارد و می‌توان آن را با استفاده از صداهای از پیش ضبط‌شده آموزش داد. این یعنی، حتی صدای افراد فوت‌شده را نیز می‌تواند تقلید کند.  

در جریان یک کلیپ ویدیویی که در کنفرانس آمازون پخش شد، یک کودک از الکسا می‌پرسد که آیا مادربزرگ وی می‌تواند خواندن قصه جادوگر شهر از (The Wizard of Oz) را تمام کند؟ در اینجا آمازون با تقلید صدای مادربزرگ این کودک، کاری می‌کند که این داستان با صدای مادربزرگ وی پخش و تمام شود.

پراساد همچنین در جریان این کنفرانس عنوان کرد که در حال حاضر، دستیار صوتی الکسا در هفته صدها میلیون درخواست به ۱۷ زبان از ۷۰ کشور مختلف در سراسر جهان دریافت می‌کند.  

با این حال، احتمال سوءاستفاده از این قابلیت بسیار زیاد است؛ برای نمونه، می‌توان از این ابزار برای ایجاد محتواهای جعل عمیق یا همان دیپ‌فیک به منظور قانع کردن افراد در کمپین‌های اطلاعات نادرست و یا تبلیغات سیاسی استفاده کرد.  

همچنین می‌توان با کمک این قابلیت، برای اهداف سوء مالی نیز بهره برد. برای نمونه در سال ۲۰۲۰، کلاهبرداران با فریب یک مدیر بانک، توانستند ۳۵ میلیون دلار را برای جلب سرمایه خریدی که وجود خارجی نداشت، به دست آورند.

تازه ترین ها
کدنویسی
1404/02/14 - 12:02- هوش مصنوعي

کدنویسی مایکروسافت توسط هوش مصنوعی

مایکروسافت اعلام کرد که هوش مصنوعی تقریباً یک‌سوم کدهای این شرکت را می‌نویسد.

متهم
1404/02/14 - 11:20- جرم سایبری

متهم شدن پاکستان به حملات سایبری علیه هند

کارشناسان هندی ادعا کردند که پاکستان برخی حملات سایبری از جمله حمله به وب‌سایت‌های مرتبط با کودکان را علیه این کشور انجام داده است.

افزایش
1404/02/14 - 10:42- اروپا

افزایش 70 درصدی حملات سایبری روسیه علیه اوکراین

بنابر ادعای محققان غربی، حملات سایبری روسیه علیه اوکراین ۷۰ درصد افزایش یافته، اما تأثیر کمی داشته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.