about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

طبق یافته های محققان، دستیارهای صوتی می توانند از طریق شنود، اطلاعات محرمانه مهمی را به دست بیاورند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ دستیارهای صوتی مجازی مانند آمازون الکسا، همواره امکان سوء استفاده را به مهاجمین می دهند. اما سوال اینجاست چگونه؟
طبق یافته های محققین دانشگاه کمبریج، دستگاه های هوشمندی که اسپیکر آن ها فعال است، در عین ناباوری می توانند تنها با گوش دادن، اطلاعات تایپ شده در گوشی های هوشمند اطراف شما را جمع آوری کنند.


تحقیقات حاکی از آن است تهدیدهای مربوط به نقض حریم خصوصی، از استراق سمع مکالمات فراتر رفته است و مهاجمین حتی می توانند از طریق صدای لمس کیبوردهای مجازی در گوشی های اطراف شما، به داده های مهمی دست پیدا کنند.

 


محققان توانستند با استفاده همزمان از دو گوشی هوشمند و یک تبلت، به این نتیجه دست پیدا کنند که مهاجمین می توانند از طریق صدای ضبط شده توسط دستیارهای صوتی( در فاصله نیم متری از گوشی ها)، پین کدها و پیام های متنی آن گوشی همراه را به دست بیاورند. 


تنها مانع سر راه مهاجمین، فاصله دستیار های صوتی با گوشی همراه است. این دستیارها تنها می توانند در فاصله های محدودی، از گوشی های اطراف سوء استفاده کنند.
تا به الان هیچ اقدامی به غیر ازکاهش استفاده از میکروفون نمی تواند با این نوع حملات مقابله کند. البته تا به حال هیچ گونه حمله ای از نوع گزارش نشده است . اما به هر حال احتیاط شرط عقل است.
این تحقیق انجام شده توسط محققین کمبریج، می تواند نسخه تکمیل شده تحقیقی باشد محققین همین مرکز، سال پیش انجام دادند. 
این تحقیق نشان می داد که چگونه برخی بازی ها می توانند از طریق گوش کردن به لرزش صفحه نمایشگر شما در هنگام لمس، رمز های بانکی شما را سرقت کنند!
این نوع هک تنها متکی بر یک میکروفون بود اما دستیار های صوتی کنونی، دارای 2 تا 7 میکروفون با کیفیت و حساس هستند.


 

منبع:

تازه ترین ها
سرقت
1404/04/08 - 11:08- جرم سایبری

سرقت اطلاعات ۲.۲ میلیون نفر در حمله سایبری به فروشگاه‌های آمریکایی

شرکت هلندی آهولد دلهایزه که مالک ده‌ها برند بزرگ سوپرمارکت‌های آمریکایی است، اعلام کرد اطلاعات بیش از ۲.۲ میلیون نفر در جریان یک حمله سایبری در نوامبر گذشته از سیستم‌های این شرکت به سرقت رفته است.

هدفگذاری
1404/04/08 - 10:59- آمریکا

هدفگذاری هزینه‌های اعضای ناتو

متحدان ناتو این هفته به توافقی دست یافتند که بر اساس آن، هزینه‌های دفاعی خود را ظرف یک دهه به ۵٪ از تولید ناخالص داخلی افزایش خواهند داد.

نقض
1404/04/08 - 10:47- اروپا

نقض قوانین حریم خصوصی داده‌های اروپا توسط بامبل

بر اساس شکایتی که توسط یک سازمان تأثیرگذار در حوزه حریم خصوصی داده‌ها تنظیم شده، همکاری شرکت برنامه بامبل با اوپن ای آی، نقض مقررات عمومی حفاظت از داده‌های اتحادیه اروپا محسوب می‌شود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.