about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

تیم سایبرسل شرکت آذرسل، به عنوان نایب قهرمانی مسابقات چالش دفاعی زیرساخت های حیاتی 2023 آذربایجان دست یافت.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، رویداد «چالش دفاعی زیرساخت های حیاتی 2023» (CIDC-2023) که به طور مشترک توسط سرویس دولتی ارتباطات و امنیت اطلاعات ویژه و سرویس امنیت دولتی سازماندهی شد، نقطه عطف مهمی را در چشم انداز امنیت سایبری آذربایجان رقم زد.

این مسابقه منحصر به فرد برای اولین بار در آذربایجان، جنگ مجازی را با تکرار حملات سایبری شبیه سازی کرد و شرکت کنندگانی از موسسات دولتی مختلف، مؤسسات آموزشی، نهادهای مخابراتی و تیم های فناوری اطلاعات از بخش بانکداری را گرد هم آورد.

شایان ذکر است که تیم سایبرسل متشکل از اعضای بخش امنیتی آذرسل، یعنی ووسال حسنوف، امیراسلان قلی اف، جاوید جبارلی، احمد حاجیلی و چنگیز بالابیف، عنوان نایب قهرمانی را به دست آوردند.

اسماعیل ایوب، یکی از اعضای همین بخش، با کسب مقام اول از بین 136 شرکت کننده در رده انفرادی، خود را متمایز کرد.

فواد صفروف، رئیس بخش امنیت آذرسل (Azercell) گفت:

ما به عملکرد استثنایی تیم سایبرسل (Cybercell) خود در این مسابقه بی نهایت افتخار می کنیم؛ چرا که جایگاه آذرسل را به عنوان یک اپراتور پیشرو مخابراتی مستحکم می کند. ما همچنین به کارمند خود اسماعیل ایوب که مقام اول مسابقات انفرادی را کسب کرد تبریک می گوییم و برای او آرزوی موفقیت های بیشتر داریم.

در مجموع 41 تیم، به نمایندگی از مؤسسات دولتی و خصوصی که در زیرساخت های حیاتی طبقه بندی شده اند، در مسابقه شرکت کردند که از این تعداد، 20 تیم به مرحله نهایی راه یافتند.

در دور نهایی، شرکت کنندگان وظیفه داشتند از امنیت و انعطاف پذیری زیرساخت های حیاتی در برابر حملات سایبری شبیه سازی شده در زندگی واقعی اطمینان حاصل کنند.

تیم سایبرسل با نشان دادن سطح بالایی از حرفه ای بودن و فداکاری، تمامی وظایف محوله را با موفقیت انجام داد و به عنوان یکی از برندگان برجسته این رقابت چالش برانگیز ظاهر شد.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد