about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

دستگیری 7 عضو گروه هکری لاپسوس

پلیس لندن از دستگیری هفت عضو گروه هکری لاپسوس خبر داد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ با وجود آن که گروه هکری لاپسوس اعلام کرده بود چندین عضو آن به تعطیلات رفته اند، پلیس شهر لندن از دستگیری هفت فرد مرتبط با این گروه خبر داد. 

تصور می شود یکی از این افراد که در آکسفورد مستقر است، جزو رهبران لاپسوس باشد. گفتنی است گروه نام برده تا حال توانسته است شرکت های معتبری مانند مایکروسافت، یوبیسافت، سامسونگ، اوکتا و انویدیا را مورد هدف قرار دهد.

مشخص نیست لاپسوس چند عضو دارد اما چت های تلگرام آن ها نشان از آن دارد که اعضای این گروه به زبان های انگلیسی، روسی، ترکی، آلمانی و پرتغالی صحبت می کنند.

پلیس لندن طی بیانیه ای اعلام کرد هفت فرد 16 تا 21 ساله مرتبط با لاپسوس را دستگیر کرده و تمامی آن ها تحت بازجویی هستند. 

یکی از این افراد، نوجوان اهل آکسفوردی است که ادعا می شود تا به الان توانسته است بیش از 300 بیت کوین به ارزش 13 میلیون دلار را از فعالیت های هکری خود به دست بیاورد.  

ظاهرا تصمیمات امنیت عملیاتی آن ها منجر به شناسایی و دستگیری آن ها توسط نیروهای پلیس شده است. 
 

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.