about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

امارات متحده عربی 5 تیک‌تاکر را به اتهام به اشتراک‌گذاری محتوای ناشایست دستگیر کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ طبق گزارش خلیج تایمز (Khaleej Times)، پلیس شارجه 5 فیلیپینی را به دلیل اشتراک یک ویدیوی نامناسب در پلتفرم محتوای ویدیویی کوتاه تیک‌تاک (TikTok)، دستگیر کرد. افراد بازداشت شده ادعا کردند این این ویدئو را صرفاً برای سرگرمی منتشر کرده‌اند. امارات متحده عربی چنین فعالیت‌هایی را جدی می‌گیرد و ممکن است برای جلوگیری از چنین اعمالی در آینده احکام سنگینی را اجرا کند.

رناتو دوکناس جونیور (Renato Ducnas Jr)، سرکنسول فیلیپین در دبی و امارات شمالی، گزارش داد که تحقیقات هنوز از سوی دادستان عمومی شارجه ادامه دارد. او از جامعه فیلیپینی در امارات خواست تا به آنچه در رسانه‌های اجتماعی به اشتراک می‌گذارند توجه داشته باشند و به آداب و رسوم و قوانین امارات احترام بگذارند.

سوزان اوپل (Susan Ople)، وزیر دپارتمان کارگران مهاجر دولت فیلیپین، فاش کرد که مقامات این کشور منتظر برنامه جلسه دادگاه هستند. وی در مصاحبه‌ای با رسانه‌های فیلیپین بر لزوم رعایت نهایت احترام و حساسیت به ویژه به دلیل تفاوت‌های فرهنگی قابل توجه بین 2 ملت تأکید کرد.

این بیانیه در حالی بیان می‌شود که امارات متحده عربی اجرای دقیق قوانین سایبری خود را تضمین می‌کند و در عین حال نسبت به هرگونه اقدامی که ممکن است بر خلاف عرف و اخلاق این کشور باشد، حساس است.

مشاوره در برابر متکدیان در امارات

پلیس شارجه اخیراً ویدیویی را در رسانه‌های اجتماعی منتشر کرده که در آن به مردم هشدار میدهد که گدایی غیرقانونی است و خطرات عمده‌ای برای امنیت عمومی به همراه دارد.

از آغاز ماه رمضان، پلیس امارات به طور مرتب به مردم در مورد گدایی هشدار داده است. همچنین عملیات گسترده‌ای علیه متکدیان انجام داده و بسیاری از آنها را دستگیر کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
کلاهبرداری
1404/02/14 - 12:22- هوش مصنوعي

کلاهبرداری در صرافی بایننس

کلاهبرداران هوش مصنوعی، بایننس را با هک چهره هدف قرار می‌دهند.

کدنویسی
1404/02/14 - 12:02- هوش مصنوعي

کدنویسی مایکروسافت توسط هوش مصنوعی

مایکروسافت اعلام کرد که هوش مصنوعی تقریباً یک‌سوم کدهای این شرکت را می‌نویسد.

متهم
1404/02/14 - 11:20- جرم سایبری

متهم شدن پاکستان به حملات سایبری علیه هند

کارشناسان هندی ادعا کردند که پاکستان برخی حملات سایبری از جمله حمله به وب‌سایت‌های مرتبط با کودکان را علیه این کشور انجام داده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.