about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

پلیس سایبری اوکراین از دستگیری گروهی از بازیگران مخرب فیشینگی خبر داد که با استفاده از 40 سایت اقدام به سرقت کارت های بانکی می کردند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ پلیس سایبری اوکراین گروهی از بازیگران مخرب فیشینگی را دستگیر کرده که داده های کارت پرداخت دست کم 70 هزار نفر را به سرقت برده اند.

طبق اعلام نیروهای پلیس، این بازیگران مخرب با استفاده از اطلاعات سرقتی، حساب های بانکی قربانیان را خالی می کردند. 

5 نفر از این افراد به دلیل سازماندهی یک عملیات فیشینگی حساب شده دستگیر شدند که مبتنی بر خدمات بازاریابی و تبلیغاتی عمل می کرد تا بتواند حضور پر رنگ تری در پلتفرم های شبکه اجتماعی و موتورهای جستجو داشته باشد.

این عملیات فیشینگ توسط 40 وبسایت جعلی پشتیبانی می شد. زیرساخت های خود این گروه، میزبان وبسایت های جعلی مذکور بودند. سرورهای این وبسایت ها نیز توسط عضو دیگر گروه دستگیر شده مدیریت می شد. 

پلیس اوکراین میزان خسارت مالی به بار آمده توسط این گروه را 175 هزار دلار اعلام کرده است.

نیروهای پلیس به محل اقامت این گروه یورش بردند و 5 عضو آن را دستگیر و مواردی مانند پول نقد (70 هزار دلار)، گوشی موبایل، فلش، کارت بانکی و کامپیوتر را ضبط کردند.

 تصور می شود آن ها به چیزی حدود 8 سال حبس محکوم شوند.

منبع:

تازه ترین ها
آزمایش
1405/06/31 - 12:05- آمریکا

آزمایش توان دفاع سایبری آمریکا در یک رزمایش سراسری

آمریکا هفته گذشته توان دفاع سایبری خود را در یک آزمون گسترده سراسری به محک گذاشت.

احتمال
1405/06/31 - 11:58- جنگ سایبری

احتمال حمله سایبری روسیه به ناتو

پتر پاول، رئیس‌جمهور جمهوری چک، روز دوشنبه گفت بعید می‌داند روسیه در آینده نزدیک حمله نظامی مستقیمی علیه یکی از اعضای ناتو انجام دهد.

تصاحب
1405/06/31 - 11:41- جرم سایبری

تصاحب سایت گروه کلاپ توسط شاینی هانترز

گروه مجرمان سایبری شاینی هانترز، کنترل وب‌سایت افشای اطلاعات گروه باج‌افزاری کلاپ در دارک‌وب را به دست گرفته و از این گروه خواستار پرداخت مبلغی برای جلوگیری از افشای اطلاعات شده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.