about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

یک تبعه 20 ساله روسی توسط پلیس ایالات متحده به اتهام هدف قرار دادن قربانیان در سراسر جهان با باج افزار بدنام لاک بیت (LockBit) دستگیر و متهم شده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، بر اساس یک شکایت جنایی که روز پنجشنبه منتشر شده است، روسلان آستامیروف از چچن حداقل از اوت 2020 تا مارس 2023 در عملیات لاک بیت شرکت داشته و حداقل پنج حمله علیه قربانیان در ایالات متحده، آسیا، اروپا و آفریقا انجام داده است.
حداقل در یک مورد، پلیس موفق می شود بخشی از پرداخت باج یک قربانی به آدرس ارز مجازی آستامیروف را ردیابی کند.
او اواخر روز پنجشنبه در دادگاه حضور خواهد یافت.
این دومین دستگیری یک تبعه روسی وابسته به باج افزار لاک بیت در شش ماه گذشته است.
میخائیل واسیلیف نوامبر گذشته در کانادا دستگیر شده و اکنون در انتظار استرداد به ایالات متحده است.
در اوایل ماه مه، وزارت دادگستری همچنین اعلام کرده بود که میخائیل ماتویف متهم به مشارکت در توطئه‌های جداگانه برای استقرار انواع باج‌افزار لاک بیت، بابوک (Babuk) و هایو (Hive) است.
اگر او گناهکار شناخته شود، آستامیروف با 20 سال زندان و حداکثر جریمه 250 هزار دلاری یا دو برابر سود یا زیان مالی ناشی از جرم، هر کدام که بیشتر باشد، مواجه خواهد شد.
لیزا او. موناکو، معاون دادستان کل، می گوید:

ما به استفاده از هر ابزاری که در اختیار داریم برای برهم زدن جرایم سایبری ادامه خواهیم داد، و در حالی که مجرمان سایبری ممکن است به فعالیت خود ادامه دهند، در نهایت نمی توانند پنهان شوند.

لاک بیت چیست؟
نوع باج‌افزار لاک بیت برای اولین بار در ژانویه 2020 ظاهر شد و گمان می‌رود که پیوندهایی به روسیه داشته باشد.
بر اساس شکایت جنایی، اپراتورهای لاک بیت بیش از 1400 حمله علیه قربانیان در ایالات متحده و سراسر جهان انجام داده‌اند، بیش از 100 میلیون دلار باج‌خواهی راه انداخته‌اند و حداقل ده‌ها میلیون دلار باج واقعی در قالب بیت‌کوین دریافت کرده‌اند.
آژانس‌های امنیت سایبری در سراسر جهان این هفته بیانیه‌ای صادر کرده و گفته اند که گروه لاک بیت یکی از بزرگترین تهدیدات امنیت سایبری است که دولت‌ها و سایر سازمان‌ها با آن مواجه هستند.
این گروه عامل 16 درصد از حملات به نهادهای عمومی ایالات متحده در سال 2022، از جمله به دولت‌های شهری و شهرستانی، آموزش عالی عمومی و مدارس منطقه 12 و همچنین به نهاد های خدماتی اضطراری مانند سازمان‌ها پلیس بوده است.

منبع:

تازه ترین ها
دسترسی
1404/02/16 - 12:53- هوش مصنوعي

دسترسی کودکان به هوش مصنوعی جمینای

گوگل اعلام کرد که چت‌بات هوش مصنوعی جمینای برای کودکان قابل‌دسترسی است.

تجزیه
1404/02/16 - 12:15- سایرفناوری ها

تجزیه محصولات تبلیغاتی گوگل توسط وزارت دادگستری آمریکا

وزارت دادگستری ایالات متحده آمریکا به دنبال تجزیه محصولات فناوری و تبلیغاتی گوگل است.

هوش
1404/02/16 - 08:27- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی در آزمون درک تعاملات اجتماعی مردود شد!

مطالعه جدیدی در دانشگاه جانز هاپکینز نشان می‌دهد که هوش مصنوعی امروزی در درک و پیش بینی تعاملات اجتماعی در موقعیت‌های مختلف کاملا ناتوان است.