about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

وزارت دادگستری آمریکا اعلام کرد یک تبعه اوکراینی را به اتهام شرکت در حمله سایبری به شرکت نرم‌افزاری کاسیا دستگیر کرده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وزارت دادگستری آمریکا روز دوشنبه اعلام کرد یک مظنون اوکراینی را به اتهام حمله باج افزاری در ماه ژوئیه به شرکت فناوری آمریکایی کاسیا که منجر به آلوده شدن 1500 شرکت در سراسر جهان شد را دستگیر کردند.

یاروسلاو واسینسکی (Yaroslav Vasinskyi) 22 ساله یک تبعه اوکراینی است که مسئول حمله باج افزاری ژوئیه سال ۲۰۲۱ به شرکت کاسیا بوده که باعث اختلال قابل‌توجه شبکه‌های رایانه مشتریان کاسیا شد.

واسینسکی که در ماه اکتبر در لهستان بازداشت شد و در انتظار استرداد به آمریکا است، با اتهاماتی ازجمله توطئه برای کلاه‌برداری و پول‌شویی و چند اتهام دیگر روبرو است. واسینسکی در صورت مجرم شناخته شدن در تمامی موارد با 115 سال زندان مواجه خواهد شد.

کیفرخواستی دیگری علیه یوگنی پولیانین (Yevgeniy Polyanin) 28 ساله، تبعه روس نیز اعلام شد که 6.1 میلیون دلار باج پرداخت‌شده توسط قربانیان از وی کشف و ضبط شد.

پولیانین دستگیر نشده و آزاد است، اما به اتهامات مشابهی مانند واسینسکی متهم است و در صورت دستگیری و اثبات تمام اتهامات، با 145 سال زندان مواجه خواهد بود.

واسینسکی و پولیانین هردو متهم به همکاری با گروه باج افزاری رویل (REvil) یا همان سودینوکیبی (Sodinokibi) هستند.

وزارت خزانه‌داری آمریکا هم روز دوشنبه اعلام کرد این دو و همچنین یک صرافی ارز دیجیتال به نام چتکس که گفته می‌شود مبادلات مالی برای عوامل باج‌گیر را تسهیل کرده با تحریم‌های این وزارتخانه مواجه خواهند شد.

این وزارتخانه همچنین اعلام کرد بیش از ۲۰۰ میلیون دلار باج در قالب بیت کوین و مونرو پرداخت شد.

گفته می‌شود این اقدامات نتیجه همکاری بین 17کشور بوده اما سازمان‌های دولتی لتونی و استونی در این تحقیقات نقش محوری ایفا کردند.

به گزارش رویترز، وزارت خارجه آمریکا اعلام کرده برای اطلاعاتی که به شناسایی افراد یا مکان سردسته های گروه REvil منتهی شود جایزه ای به ارزش حداکثر ۱۰ میلیون دلار می دهد. همچنین این وزارتخانه پنج میلیون دلار برای اطلاعات منجر به دستگیری یا محکومیت افراد شرکت کننده در حملات باج افزاری REvil خواهد داد.

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.