about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

پلیس گوروگرام گفت که موکش کومار، سردبیر سودارشان نیوز (Sudarshan News)، توسط پلیس جرایم سایبری شرق دستگیر شده است.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، موکش کومار، به دلیل پست های تحریک آمیز مربوط به خشونت های جمعی در نوح و مناطق مجاور در هاریانا در رسانه های اجتماعی، دستگیر شده است.

در واکنش به دستگیری کومار، این کانال تلویزیونی که در ابتدا ادعا کرده بود وی توسط برخی از افراد افراطی ربوده شده است، آن را حمله به آزادی رسانه ها خواند.

پلیس گوروگرام گفت که او توسط پلیس جرایم سایبری در ایستگاه پلیس شرق دستگیر شده است.

شش نفر در خشونت جمعی نوح که در جریان راهپیمایی ویشوا هندو پریشاد در 31 ژوئیه رخ داد، کشته شدند.

یک شکایت در 9 اوت بر علیه کومار تحت بخش‌های 153B، 401، 469، و 505 (1) (C) IPC و بخش 66-C قانون فناوری اطلاعات هندوستان ثبت شده است.

به گفته پلیس، در ایکس (توییت) جدید کومار، وی ادعا کرده که یک رسانه خارجی با کمیسر پلیس گوروگرام تماس گرفته و او را تحت فشار قرار داده است تا علیه هندوها در مورد شورش های جمعی اقدام کند.

پلیس گوروگرام در بیانیه ای در روز جمعه ادعاهای کومار را رد کرده و آنها را بی اساس، نادرست و گمراه کننده خوانده است.

پلیس گفته است که یک شکایت نامه تحت بخش مربوطه قانون فناوری اطلاعات و سایر بخش‌ها علیه این روزنامه‌نگار در اداره جرایم سایبری در پاسگاه پلیس شرق ثبت شده است.

موکش کومار چه نوشت؟
در 8 آگوست، کومار نوشت:

کانال خبری الجزیره با کمیسر پلیس گوروگرام تماس گرفته و او را تحت فشار قرار داده تا علیه هندوها اقدام کند. و پس از دریافت تماس، @DC_Gurugram تحت فشار زیادی قرار می گیرد و فعالان هندو را از هر کجا که بودند، دستگیر می کند.

وارون داهیه، دستیار کمیسر پلیس جنایی، روز جمعه گفت که کومار دستگیر و برای معاینه پزشکی به بیمارستان منتقل شد.

این کانال خبری پیشتر ادعا کرده بود که کومار از گوروگرام ربوده شده است و نوشته بود:

گفته می‌شود که او برای کمک به فعالان مبارز هندو، به میوات رفته است. گفته می شود که او توسط آدم کش های تربیت شده، از ماشینش در بخش 17 گوروگرام ربوده شده است.

سودارشان نیوز البته بعداً بیانیه دیگری صادر کرد و گفت که پلیس گوروگرام هفت ساعت طول کشید تا یک یادداشت مطبوعاتی در مورد دستگیری وی صادر کند و با هشتگ موکش کومار را آزاد کنید، گفت:

این دستگیری کاملاً غیرقانونی و اشتباه است. سودارشان نیوز در کنار موکش کومار جی ایستاده و دستگیری وی را حمله به آزادی رسانه ها می داند.

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.