about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

طی 24 ساعت پس از حذف پلتفرم جرایم سایبری جنسیس مارکت توسط اف بی آی، پلیس می گوید حدود 120 نفر را در سراسر جهان دستگیر کرده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، جنسیس مارکت، روز سه‌شنبه در یک عملیات پلیسی تحت عنوان عملیات هیولای کوکی به رهبری اف‌بی‌آی و پلیس ملی هلند و در مجموع 17 کشور دیگر، به تصرف در آمد.
جنسیس که به عنوان یک فروشگاه برای مجرمان عمل می کرد و هم اعتبار سرقت شده و هم ابزارهایی را برای استفاده از آن داده ها می فروخت، با میلیون ها رویداد سایبری با انگیزه مالی در سراسر جهان از کلاهبرداری گرفته تا حملات باج افزار مرتبط بوده است.
یوروپل می گوید:

با توجه به قابلیت این پلتفرم در تسهیل وقوع انواع جرایم سایبری، حذف جنسیس مارکت برای پلیس اولویت بالایی داشته است.

جنسیس به طور منحصربه‌فردی به مجرمان یک مرورگر سفارشی ارائه می‌کرد که به آن‌ها اجازه می‌داد اعتبارنامه‌های دزدیده شده را وارد کنند و اطلاعات قربانیان؛ از جمله آدرس‌های آی پی، کوکی‌های جلسه، اطلاعات سیستم‌عامل و افزونه‌ها را جعل کنند. این پلتفرم همچنین کنترل‌های هویتی مورد استفاده توسط سرویس‌های آنلاین، از جمله برای بانکداری را شکست می داد.
آژانس ملی جرم و جنایت انگلستان می گوید که «صدها» کاربر این پلتفرم را در انگلیس شناسایی کرده است که در نتیجه 47 حکم را در روز سه شنبه اجرا کرده است.
آژانس ملی جرم و جنایت اعلام می کند که 19 نفر در انگلیس دستگیر شده اند، از جمله دو مرد 34 و 36 ساله که توسط این آژانس در گریمزبی به ظن قانون سوء استفاده از رایانه و جرایم کلاهبرداری بازداشت شده اند.
در کنار 119 دستگیری، 208 مورد جستجوی اموال و 97 مورد اقدامات ضربه زدن و صحبت کردن صورت گرفته است که به مداخلات پلیس برای جلوگیری از مشارکت کاربران جوان پلتفرم در جرایم سایبری اشاره دارد.
راب جونز، یکی از افسران ارشد آژانس ملی جرم و جنایت که بر جرایم سایبری تمرکز دارد، می گوید:

پشت هر مجرم یا کلاهبردار سایبری، زیرساخت‌های فنی وجود دارد که ابزارهایی برای اجرای حملات و ابزارهایی برای بهره‌مندی مالی از تخلفاتشان در اختیار آنها قرار می‌دهد.
جنسیس مارکت نمونه بارز چنین خدماتی بود و یکی از مهم‌ترین پلتفرم‌ها در بازار جنایی بود. حذف آن ضربه بزرگی به جنایتکاران در سراسر جهان خواهد بود.

پلیس هلند یک پورتال ویژه برای قربانیان احتمالی ایجاد کرده است تا بررسی کند که آیا اطلاعات آنها با وارد کردن جزئیات آنها به خطر افتاده است یا خیر تا آنها را با لیست هایی که پلیس ضبط کرده است مقایسه کند.
 

منبع:

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.