about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

دستگاهی که با سرعت نور اشیا را شناسایی می کند

تیمی از مهندسان الکترونیک و کامپیوتر دانشگاه UCLA یک دستگاه شبکه عصبی مصنوعی را بر اساس عملکرد مغز انسان طراحی کرده اند که شناسایی اشیا و تحلیل داده را با سرعت نور انجام می دهد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ امروزه ماشین های بسیاری از دوربین ها و دید کامپیوتری برای شناسایی اشیا بهره می برند و حتی موتورهای جستجو هم از قابلیتی نسبتا مشابه برای جستجو بر اساس تصویر استفاده می کنند. با این حال اغلب این سیستم ها برای مشاهده شی با استفاده از دوربین یا سنسور لیزری، تصویر سازی و پردازش داده های مرتبط به آن و نهایتا شناسایی شی به تجهیزات مختلفی وابسته اند.

سیستم جدید محققان دانشگاه UCLA برای غلبه بر این چالش با استفاده از «شبکه عصبی عمیق پراکنده» تنها به نور ساطع شده از خود شی برای شناسایی آن متکی است، زمانی که سیستم های دیگر تنها صرف مشاهده شی می کنند. این دستگاه برای پردازش تصویر و تصمیم گیری درباره آن به برنامه های محاسباتی پیشرفته نیاز نداشته و از همه مهم تر بدون وابستگی به منبع انرژی خارجی و تنها با دریافت نور اشیا کار می کند.

این دستگاه چاپ سه بعدی از شبکه عصبی مصنوعی بهره برده و در حوزه های رباتیک، پزشکی و امنیت کاربرد دارد.

این ابزار با استفاده از برگه های نیمه شفاف با ۸ سانتی مربع مساحت و هزاران پیکسل برجسته ساخته شده که نور را منحرف می کنند. این لایه ها مات به نظر می رسند اما فرکانس های تراهرتز زیر میلیمتری طول موج نور از آنها عبور کرده و با ایجاد شبکه ای نوری به شناسایی شی کمک می کند.

«آیدوغان اوزجان»، محقق اصلی این پروژه درباره کاربردهای آن می گوید:

دستگاه اپتیکال شبکه عصبی مصنوعی بر اساس نحوه کار مغز طراحی شده و دروازه های جدیدی را برای تحلیل داده، تصاویر و طبقه بندی اشیا در دستگاه های هوش مصنوعی بی نیاز از برق ایجاد می کند.

وی معتقد است که با استفاده از این ابزار می توان دوربین ها و قطعات نوری را به گونه ای طراحی کرد که حوزه های رباتیک، فناوری، امنیت و دیگر زمینه های تصویری را متحول سازند.

این ابزار شاید در نگاه اول گرانقیمت به نظر برسد اما به لطف چاپ سه بعدی تنها ۵۰ دلار صرف ساخت آن می شود.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.