about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

افغانستان به دلائل امنیتی و جلوگیری از سوء استفاده تروریست‌ها، پیام رسان‌های واتس اپ و تلگرام را که امکان رمزنگاری پیام‌ها را فراهم می‌کنند، مسدود کرد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ سازمان تنظیم ارتباطات افغانستان اخیرا در حکمی به سرویس دهندگان اینترنت این کشور دستور داد خدمات پیام‌رسان‌های موبایلی واتس اپ و تلگرام را متوقف کنند. با این حال هنوز مشخص نیست که آیا آنها از این درخواست تبعیت کردند یا خیر.

به دنبال اعلام این دستور، کاربران شبکه‌های اجتماعی و گروه‌های حقوق مدنی واکنش شدیدی به آن نشان دادند.

گزارش‌هایی منتشر شده مبنی بر اینکه این اقدام به دستور اداره ملی افغانستان و به هدف جلوگیری از استفاده از این پیام‌رسان‌ها از سوی گروه‌های شبه‌نظامی نظیر طالبان صورت گرفته است.

شهزاد آریوبی، وزیر موقت ارتباطات افغانستان در پیامی که در فیس‌بوک منتشر کرد، گفت: دستوری به سازمان تنظیم ارتباطات افغانستان داده شده تا به شکل تدریجی خدمات این پیام‌رسان‌ها را فیلتر کند تا بعد از شکایت‌هایی که اخیرا دریافت کردیم بتوانیم کارکرد آنها را بهبود بخشیم.

او نوشت: دولت افغانستان به آزادی بیان پایبند است و می‌داند که این یکی از حقوق شهروندی اساسی مردم کشور ما است.

حکمی که در این زمینه از سوی سازمان تنظیم ارتباطات دولت افغانستان صادر شده به تاریخ اول نوامبر و با امضای یک مقام ارشد این سازمان بوده است.

این حکم به شرکت‌های ارائه دهنده اینترنت دستور داده تا خدمات تلگرام، فیس‌بوک و واتس اپ را برای مدت ۲۰ روزه و بدون تاخیر فیلتر کنند.

با این حال براساس جدیدترین گزارش‌ها هنوز خدمات این پیام‌رسان‌ها در افغانستان برقرار است و امروز نیز همچنان کارکرد عادی آنها ادامه داشته است.

روز جمعه گزارش‌هایی نسبت به اختلال در فعالیت این پیام‌رسان‌ها در افغانستان منتشر شد که علت آن مشخص نشد.

پیام‌رسان‌های موبایلی شامل واتس اپ، وایبر و مسنجر فیس بوک استفاده گسترده‌ای در میان سیاستمداران و اعضای دولت افغانستان دارد و طالبان نیز عمدتا با استفاده از رسانه‌های اجتماعی عملیات پیچیده خود را به اجرا در می‌آورد.

اخیرا ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی طالبان در پیامی به خبرنگاران یک شماره وایبر برای ارتباط با این گروه به آنها داد تا در صورت فیلتر شدن واتس اپ از آن برای این ارتباط استفاده کنند.

تازه ترین ها
ارائه
1404/02/15 - 21:03- سایرفناوری ها

ارائه گوشی‌های هوشمند در آفریقا جنوبی

شرکت اِم تی اِن آفریقا جنوبی اعلام کرد که به ۱.۲ میلیون نفر از مشتریان اعتباری خود، گوشی‌های هوشمند ارائه خواهد داد.

رعایت
1404/02/15 - 20:30- اروپا

رعایت قوانین اروپا توسط مایکروسافت

ترزا ریبرا، معاون رئیس کمیسیون اروپا، اعلام کرد که مایکروسافت متعهد به رعایت قوانین اروپا شده است.

پیش‌بینی
1404/02/15 - 18:50- جنگ سایبری

پیش‌بینی تازه اف بی آی درباره فعالیت‌های گروه‌های طوفان چین

با گذشت نزدیک به دو سال از افشای عمومی حمله گروه هکری تحت حمایت دولت چین به زیرساخت‌های حیاتی آمریکا، تهدید ناشی از آن همچنان ادامه دارد.