about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

ترامپ اصولی را برای استفاده دولت از هوش مصنوعی امضاء کرد.

دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا به‌تازگی یک دستور اجرایی را امضاء کرد که نحوه استفاده سازمان‌های دولتی از هوش مصنوعی در تصمیم‌گیری‌های دولتی را مشخص می‌کند.

به گفته مقامات کاخ سفید ترامپ در حال تنظیم ۹ اصل برای طراحی، پیشرفت، فراگیری و استفاده از هوش مصنوعی است تا اعتماد عمومی به استفاده از هوش مصنوعی را افزایش دهد و اطمینان دهد که استفاده از هوش مصنوعی از حریم خصوصی، حقوق مدنی و آزادی‌های مدنی محافظت می‌کند.

این دستور سازمان‌ها را به سمتی هدایت می‌کند که از هوش مصنوعی در تمامی زیرمجموعه‌های خود استفاده کنند و از طرفی کاخ سفید را مجاب می‌کند تا یک نقشه راه برای راهنمایی سیاسی در جهت استفاده‌ی اداری از هوش مصنوعی ترسیم کند.

یکی از مدیران ارشد فناوری آمریکا به نام مایکل کراتسیوس (Michael Kratsios) در خصوص این دستور ترامپ مدعی شد:

این دستور، اعتماد عمومی به فناوری را ارتقاء می‌دهد، دولت را مدرن می‌کند و همچنین نشان‌دهنده پیشرو بودن امریکا در هوش مصنوعی است.

دولت ترامپ، هوش مصنوعی را به یک اولویت مهم تبدیل کرده است و پیش‌ازاین دستورالعمل‌هایی را برای نهادهای دولتی صادر کرده که هدف از آن‌ها محدود کردن استفاده بیش‌ازحد شرکت‌های خصوصی از هوش مصنوعی بود. این در حالی است که دولت ترامپ به سازمان‌های دولتی دستور داده بود تا از هوش مصنوعی برای حذف مقررات منسوخ‌شده استفاده کنند.

این دستور تأکید دارد که استفاده از هوش مصنوعی باید قانونمند، هدف‌دار، عملکرد محور، دقیق، قابل‌اعتماد، تأثیرگذار؛ امن، بی‌خطر، پایدار، قابل‌فهم، معتبر و قابل‌ردیابی، به‌طور منظم تحت نظارت، شفاف و جوابگو باشد.

هوش مصنوعی در سازمان‌های دولتی فراوانی به‌عنوان ابزار اجرایی کاربرد دارد و توسط سازمان‌های قانون‌گذار در جهت پردازش و بررسی مقادیر زیادی از اطلاعات برای تشخیص روندها و شکل دادن به سیاست‌گذاری مورداستفاده قرار می‌گیرد.

برخی ایالات و شهرهای امریکا نگرانی‌هایی را درباره‌ی کاربردهای هوش مصنوعی به‌خصوص گرایش الگوریتمی در بحث استفاده از نرم‌افزار تشخیص چهره توسط اجرای قانون را مطرح کرده‌اند.

در گزارشی که ماه فوریه توسط محققان دانشگاه استنفورد و نیویورک به یک سازمان اداری آمریکا ارائه‌شده، به ۱۵۷ مورداستفاده از هوش مصنوعی توسط ۶۴ آژانس فدرال اشاره دارد و بیان داشته این قضیه می‌تواند مدیریت عمومی را مدرن کرده و اقدامات دولت را دقیق‌تر، کارآمدتر و عادلانه‌تر کند.

در ادامه این گزارش که «حکومت از طریق الگوریتم» نام دارد آمده، هوش مصنوعی می‌تواند برای نفی منافع عمومی و یا برای اتخاذ تصمیم‌هایی که حق‌وحقوق عمومی را تحت تأثیر قرار می‌دهد مورداستفاده قرار گیرد و همچنین می‌تواند نگرانی‌ها در مورد اقدامات خودسرانه دولت را افزایش دهد.

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.