about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

انتشار شده در تاریخ

دسترسی گوگل به محتوای گوشی‌های اندرویدی

به گزارش واحد متخصصین سایبربان، گوگل می‌تواند به هر گوشی که اراده کند از راه دور دسترسی داشته باشد. البته این عمل در صورتی ممکن است که کاربر از رمزنگاری استفاده نکند.

رمزنگاری در هیچ‌یک از نسخه‌های اندروید به‌صورت پیش‌فرض فعال نیست. حتی در نسخه 5.0، گوگل به کاربر پیشنهاد می‌دهد که از رمزنگاری داده استفاده کند. به دلیل عدم وجود رمزنگاری، گوگل به‌تمامی محتوای موجود در گوشی‌های اندرویدی کاربران دسترسی دارد. در این صورت مأموران امنیتی امریکا می‌توانند به‌راحتی از گوگل محتوای کاربر موردنظر را درخواست کنند.

اپل از نسخه 8 به بعد به‌صورت پیش‌فرض از رمزنگاری استفاده می‌کند. هم‌چنین اپل از یک پردازنده مخصوص به‌منظور رمزنگاری اطلاعات کاربر استفاده می‌کند. به دلیل استفاده از قدرت سخت‌افزاری، رمزنگاری در محصولات اپل به‌سرعت انجام می‌شود. این در حالی است که گوگل از همان پردازنده گوشی و به‌صورت نرم‌افزاری این عمل را انجام می‌دهد. به همین دلیل سرعت انجام رمزنگاری در محصولات اندرویدی بسیار پایین است.

رمزنگاری داده باعث می‌شود دسترسی به اطلاعات تنها توسط خود کاربر ممکن باشد و اگر مأموران امنیتی امریکا خواهان دسترسی به اطلاعات گوشی فردی خاص باشند، به‌جای مراجعه به گوگل، به شخص کاربر مراجعه کنند.

به‌منظور پیاده‌سازی رمزنگاری در گوشی اندرویدی ابتدا به Settings > Security > Encryption > Screen lock رفته و گزینه PIN انتخاب شود. حال گوشی اندرویدی آماده برای پیاده‌سازی رمزنگاری است.

 

در تبلت به قسمت Settings > Security > Encryption > Encrypt tablet  رفته و در گوشی به Settings > Security > Encryption > Encrypt phone مراجعه شود. در صفحه ‌نمایش داده‌شده دکمه Encrypt Phone زده شود.

 

سپس رمزعبور که در مراحل قبل ایجاد شده بود، در این قسمت وارد می‌شود. پس‌ازاین مرحله رمزنگاری داده آغاز می‌شود. البته رمزنگاری داده در اندروید طولانی است.

 

 

تازه ترین ها
کاهش
1404/02/17 - 10:24- هوش مصنوعي

کاهش سهم درآمد مایکروسافت از شرکت اُپن اِی آی

شرکت اُپن اِی آی قصد دارد پس از تجدید ساختار، سهم درآمد مایکروسافت را کاهش دهد.

مدیرعامل
1404/02/17 - 08:55- هوش مصنوعي

مدیرعامل گوگل دیپ‌مایند: جامعه هنوز برای هوش جامع مصنوعی آماده نیست

هاسابیس می‌گوید شرکت‌ها تا یک دهه آینده می‌توانند به هوش جامع مصنوعی برسند.

پیوند
1404/02/17 - 08:44- هوش مصنوعي

پیوند کوانتوم با هوش مصنوعی؛ سلاح مخفی گوگل برای رهبری تکنولوژی آینده

گوگل با پروژه‌‌ جاه‌طلبانه‌ی کوانتومی خود می‌خواهد تا ۵ سال دیگر حل مسائلی را ممکن کند که ابرکامپیوترها از پس آن برنمی‌آیند.