about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

انتشار شده در تاریخ

دسترسی مستقیم NSA به تلفن های همراه

اسناد جدیدی از سازمان امنیت ملی آمریکا افشا شده که بیان دارد این سازمان به داده‌های موجود در تلفن‌های هوشمند iPhone، بلک‌بری، و تمامی تلفن‌های هوشمندی که از سامانه‌ی عامل اندروید استفاده می‌کنند دسترسی دارد.

 

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ از این طریق اغلب اطلاعات تلفن هوشمند، از جمله، دفترچه‌تلفن، گزارش تماس‌ها و اطلاعات جغرافیایی کاربر قابل استخراج است. این مجله می‌گوید NSA با افرادی در این شرکت‌ها همکاری می‌کرده است تا از وجود یک «در پشتی» برای جاسوسیِ این سازمان اطمینان حاصل کند. متخصصان امنیتی هشدار داده‌اند که امکان دارد روزی نفوذگرها این «درهای پشتی» NSA را یافته و از آن‌ها برای اعمال مجرمانه‌ی دیگر سوءاستفاده کنند.

اطلاعاتی که در سال جاری توسط ادوارد اسنودن، پیمانکار سابق سازمان امنیت ملی آمریکا، افشا شده، خشم جامعه‌ی بین‌المللی را در مورد جاسوسی‌های گسترده‌ی ایالات متحده برانگیخته است. شرکت کانادایی بلک‌بری که دستگاه‌هایش را به بسیاری از دولت‌ها فروخته و آن‌ها را به عنوان دستگاه‌هایی با رمزنگاری غیرقابل شکستن تبلیغ می‌کند، در صورت اثبات جود این ضعف ضرر اقتصادی قابل‌توجهی را تجربه خواهد کرد.

این خبرگزاری همچنین می‌گوید پس از آنکه صاحب دستگاه iPhone آن را با رایانه‌ی شخصی خود همگام‌سازی نمود،  NSA می‌تواند به داده‌های آن نفوذ کند. روز یک‌شنبه نیز پس انتشار گزارشی در مورد اقدامات آمریکا تظاهراتی در شهر برلین علیه جاسوسی‌های آمریکا در آلمان برگزار شد که حداقل ۱۰ هزار نفر در آن شرکت کردند.

در این گزارش اعلام شده بود که شرکت‌های نرم‌افزاری که از فناوری SSL استفاده می‌کنند، از جمله مرورگرهای وب، تجارت برخط و شبکه‌های تجاری، آگاهانه و برخی اوقات ناآگاهانه مجبور به نصب «درهای پشتی» در سامانه‌های خود شده‌اند.

تازه ترین ها
ترامپ
1405/07/06 - 20:03- آمریکا

ترامپ برنامه دیدار با مدیرعامل شرکت آنتروپیک را تأیید کرد

ترامپ برنامه دیدار با آمودی مدیرعامل شرکت آنتروپیک را تأیید و بار دیگر نگرانی‌ها درباره هوش مصنوعی را رد کرد.

گسترش
1405/07/06 - 12:28- آسیا

گسترش چتر امنیت سایبری پلیس فیلیپین بر سر مدارس

پلیس ملی فیلیپین، کمپین امنیت سایبری را به مدارس و روستاها گسترش داد.

گسترش
1405/07/06 - 12:12- هوش مصنوعي

گسترش هوش مصنوعی فیزیکی در عربستان

شرکت‌های اِشلون و اپلاید اینتویشن برای گسترش هوش مصنوعی فیزیکی در سراسر عربستان با یکدیگر مشارکت کردند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.