about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

شرکت AutoX اولین شرکتی است که روبوتاکسی های بدون راننده را در چین ارائه می‌دهد.

به گزارش کارگروه فناوری سایبربان؛ پس از انجام آزمایش‌های فراوان اکنون می‌توان از یک روبوتاکسی بدون سرنشین استفاده کرد. شرکت AutoX به اولین شرکتی تبدیل شد که حمل‌ونقل عمومی در چین را با وسایل نقلیه‌ی خودران و بدون وجود راننده ارائه می‌دهد. کاربران باید در یک برنامه‌ی آزمایشی در Shenzhen ثبت‌نام کنند و از اعتبارات عضویت خود استفاده کنند و سپس می‌توانند با استفاده از یک Chrysle Pacifia اصلاح‌شده، بدون مشاهده‌ی انسانی دیگر در شهر تردد کنند.

همانند Waymo One، این شرکت نیز در صورت نیاز به کمک در دسترس خواهد بود. اگر کاربر سؤالی داشته باشد و یا به کمک نیاز داشته باشد می‌تواند با پشتیبان مشتری صحبت کند.

شرکت AutoX مشتاق است پس از ماه‌ها آزمایش، توانایی روبوتاکسی های خود را در تعامل با شرایط دنیای واقعی به نمایش بگذارد. این شرکت در یک ویدیوی آزمایشی نشان می‌دهد که چگونه یک ون بدون راننده با خیالی آسوده از کنار یک وسیله‌ی نقلیه‌ی پارک شده عبور می‌کند و یا با یک اسکوتر که چراغ‌قرمز را رد می‌کند، چگونه رفتار می‌کند.

این وسایل نقلیه دارای ترکیبی از حسگرهای LiDAR، رادار و سنجش نقاط کور برای ایجاد درک از محیط پیرامون خود هستند. روبوتاکسی های بدون راننده هنوز در دنیا بسیار نادر هستند و نیازمند ترکیبی از فناوری ناب و مقررات به‌روزرسانی شده هستند تا این فنّاوری بتواند نسبتاً عادی و معمول شود.

این اقدامات، قدم‌های بسیار مهمی در این مسیر هستند. در اوضاع کنونی ممکن است این امر روندی رو به رشد داشته باشد. همه‌گیری ویروس کرونا، رانندگی به شکل متداول را برای رانندگان و همچنین مسافران با خطر روبه‌رو کرده است. ازاین‌جهت حذف راننده می‌تواند این گزینه را به یکی از ایمن‌ترین گزینه‌های سفر برای افرادی که اتومبیل شخصی ندارند تبدیل کند.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد