about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ کاظم میرزایی، مدیرکل مرکز فناوری اطلاعات پست، در گفتگویی اظهار داشت: «شرکت پست در راستای توسعه سرویس‌های نوین و دسترسی سریع و آسان مردم به سرویس‌ها و خدمات پستی ضمن توسعه زیرساخت‌های نرم‌افزاری سامانه پست الکترونیک، امکان دسترسی به این سرویس را از طریق تلفن‌های همراه مجهز به سیستم‌های عامل اندروید، ویندوز موبایل و iOS فراهم کرده است.»

وی گفت: «علاوه بر این سرویس، طراحی نسخه‌های قابل‌نمایش سایر سرویس‌های شرکت پست در تلفن همراه نیز در دستور کار مرکز فناوری اطلاعات شرکت پست قرار گرفته است.»

میرزایی درخصوص چگونگی دسترسی به این سامانه اظهار داشت: «کاربران می‌توانند با ورود آدرس «Mail.post.ir» در مرورگر تلفن همراه خود به این سامانه مراجعه کرده و از امکانات آن بهره‌مند شوند.»

مدیرکل مرکز فناوری اطلاعات پست با بیان اینکه انعطاف‌پذیری و تعاملی بودن از ویژگی‌های مهم نسخه قابل‌نمایش سرویس پست الکترونیک بر روی تلفن همراه است گفت: «بازیابی رمز عبور نیز از طریق تلفن همراه امکان‌پذیر است که برای آن، متقاضیان باید اطلاعات مربوط به فرم و شماره همراه مربوطه را وارد کنند.»

میرزایی با تأکید بر توسعه این نرم‌افزار و ارتقای قابلیت‌های آن عنوان کرد: «سرویس چت آنلاین نیز در این سامانه به‌منظور تسهیل و تسریع دسترسی کاربران در حال طراحی است که به‌زودی به بهره‌برداری خواهد رسید.»

منبع: مهر

تازه ترین ها
لغو
1405/04/10 - 22:22- آمریکا

لغو محدودیت صادراتی مدل‌های امنیت سایبری آنتروپیک

دولت آمریکا محدودیت‌های صادراتی اعمال‌شده بر مدل‌های پیشرفته هوش مصنوعی امنیت سایبری شرکت آنتروپیک را لغو کرد.

تصویب
1405/04/10 - 22:17- آمریکا

تصویب طرح ایمنی کودکان در اینترنت توسط مجلس نمایندگان آمریکا

مجلس نمایندگان آمریکا با اکثریت آرا، طرح «ایمنی کودکان در اینترنت و فضای دیجیتال (KIDS Act)را تصویب کرد، اما با توجه به مخالفت شماری از سناتورها و فعالان حوزه حریم خصوصی، احتمال تصویب نهایی آن در مجلس سنا اندک ارزیابی می‌شود.

تحول
1405/04/10 - 22:10- آمریکا

تحول اساسی در رویکرد فناوری سازمان سیا

رئیس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا از اجرای مجموعه‌ای از تغییرات ساختاری و فناورانه در این نهاد خبر داد و اعلام کرد این اقدامات، بیانگر «بازطراحی بنیادین» رویکرد سیا در بهره‌گیری از فناوری‌های پیشرفته است.