about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

طبق گزارشی جدید در ۲۴ اکتبر پس از آنکه ۱۳۰۰ پایانه استارلینک در اوکراین به دلیل کمبود سرمایه خاموش شدند، ارتش اوکراین با اختلالات اینترنت روبرو شد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از انگجت، قطعی اینترنت در حالی اتفاق می افتد که مذاکرات بین اسپیس ایکس و وزارت دفاع آمریکا برای پرداخت هزینه ها در این زمینه ادامه دارد. یک مقام ارشد پنتاگون در این باره می گوید: مذاکرات همچنان برقرار هستند. همه در سازمان می دانند ما هزینه اینترنت را به آنها پرداخت می کنیم.

به گفته او، وزارت دفاع آمریکا تصمیم دارد قراردادی تنظیم کند زیرا بیم آن دارد که ماسک نظرش را تغییر دهد.

اسپیس ایکس در ماه سپتامبر نامه ای به پنتاگون ارسال کرد و از وزارت دفاع آمریکا خواسته بود تا هزینه های مربوط به استفاده اوکراین از اینترنت ماهواره ای استارلینک را تقبل کند. در ۱۵ اکتبر ماسک از تصمیم خود برای دریافت کمک مالی دولت جهت هزینه های مربوط به استفاده اوکراین از اینترنت استارلینک عقب نشینی کرد و در توئیتی نوشت: ما به تامین رایگان اینترنت برای دولت اوکراین ادامه می دهیم.

به نوشته سی ان ان قطعی اینترنت استارلینک در ماه گذشته میلادی یک چالش مهم بوده است. در ماه مارس ۲۰۲۲ میلادی این کشور ۱۳۰۰ پایانه استارلینک از یک شرکت انگلیسی خرید. طبق گزارش ها اسپیس ایکس به ازای هر پایانه ماهانه ۲۵۰۰ دلار دریافت کرده است. اوکراین به تدریج نتوانست هزینه ۳.۲۵ میلیون دلار در ماه را بپردازد و خواستار کمک مالی وزارت دفاع انگلیس شد. پس از مذاکرات، دو طرف تصمیم گرفتند هزینه های نظامی دیگر را ارجحیت دهند.

یک مقام ارشد انگلیس به سی ان ان در این باره گفت: ما از تعدادی پایانه‌ پشتیبانی می‌کنیم که کاربرد تاکتیکی مستقیمی برای ارتش اوکراین در مقابل حمله روسیه دارند. ما تمام درخواست‌های جدید را از نظر تأثیری که در حمایت از اوکراین برای دفاع از مردمش در برابر تهاجم اسفناک پوتین خواهد داشت، در نظر می‌گیریم و اولویت‌بندی می‌کنیم.»

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.