about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

دعوای بین فیسبوک و کاربران اندرویدی هنوز ادامه دارد و اکنون این شرکت قصد دارد دعوای حقوقی مربوط به حریم خصوصی آ‌ن‌ها را حل و فصل کند.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان در سال ۲۰۱۸، یکی از محققان تکنولوژی به نام دیلان مک‌کی متوجه شد که فیسبوک با اطلاعات کاربران اندروید، نام، شماره‌ها و مدت زمان هر تماس را ضبط می‌کند.

به گزارش سایت androidpolice؛ مدت کوتاهی پس از اینکه او این موضوع را از طریق توئیتر عمومی کرد، چندین کاربر تلفن هوشمند اندرویدی علیه این شبکه اجتماعی شکایت و ادعا کردند که حریم خصوصی کاربران نقض شده است. تقریباً بعد از چهار سال اکنون فیسبوک آماده است تا این ادعا‌ها را حل و فصل کند.

دیجیتال نیوز دیلی با استناد به سوابق دادگاه منطقه‌ای آمریکا گزارش می‌دهد که شرایط واقعی این دعوا به طور کامل حل نشده و در انتظار تایید نهایی قاضی ریچارد سیبورگ است. همانطور که Digital News Daily اشاره کرده، فیسبوک در ابتدا مسئولیت این خرابکاری  را پذیرفت اما در مارس ۲۰۱۸ یک بررسی نشان داد که کاربران قابلیت انتخاب کردن ثبت تماس‌ها و پیامک‌ها را دارند.

شاکیان این پرونده استدلال کردند که هنگام نصب، مسنجر درخواست دسترسی به مخاطبین را داشت و به دنبال مجوز برای ضبط اطلاعات اضافی نبود. فیسبوک پاسخ داد که این درخواست را می‌توان در صفحه دیگری پیدا کرد و همچنین کاربران اندروید واقعاً از آن آسیبی نبینند.

گزارش‌ها حاکی از آن است که کاربران اندروید و فیسبوک شرایط را نهایی کرده و در ماه آوریل به دادگاه باز می‌گردند تا قاضی را به توافق برسانند.

تازه ترین ها
قاچاق
1405/04/02 - 19:22- آسیا

قاچاق سیستم‌های استارلینک به ایران توسط رژیم صهیونیستی

نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی اعلام کرد که سیستم‌های استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

سوءاستفاده
1405/04/02 - 18:59- آسیب پذیری

سوءاستفاده از جام جهانی توسط مجرمان سایبری

مجرمان سایبری با استفاده از طرح‌های فیشینگ از هیاهوی جام جهانی سوءاستفاده می‌کنند.

ادغام
1405/04/02 - 17:53- هوش مصنوعي

ادغام هوش مصنوعی در برنامه‌های اصلی دولت اندونزی

اندونزی قصد دارد هوش مصنوعی را در برنامه‌های اصلی دولتی بین سال‌های ۲۰۲۶ تا ۲۰۲۹ ادغام ‌کند.