about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

دروغ پراکنی عربستان در شبکه‌های اجتماعی

به گزارش واحد بین الملل سایبربان؛ دکتر تقی پور، وزیر سابق ارتباطات و فناوری اطلاعات در برنامه دیشب روی خط شبکه سه سیما، شبکه‌های اجتماعی را فضاهایی خطرناک اما همراه با جذابیت بیان کرد که در صورت مدیریت صحیح می‌توان از آن برای گسترش مشارکت‌های مفید اجتماعی استفاده کرد. وی افزود: «در غرب هم مشکلات و آسیب‌های شبکه‌های اجتماعی وجود دارد. فرصت‌ها و تهدیدها به صورت همزمان وجود دارند. انتشار سریع اخبار و اطلاعات، از جمله علل جذابیت این شبکه‌های اجتماعی است. البته خلاف این موضوع نیز در اغلب موارد اتفاق می‌افتد. شایعات فراوانی از این طریق منتشر می‌شود. علت بعدی جذاب بودن این فضا، امکان ارتباط با کل دنیا است که می‌توان به آن به چشم یک فرصت نیز نگاه کرد. مقام معظم رهبری فرمودند همان‌گونه که برخی، از شبکه‌های اجتماعی برای گسترش ضلالت استفاده می‌کنند، ما باید از آن برای روشنگری و هدایت استفاده کنیم. سومین دلیل اقبال عمومی به این شبکه‌ها، شکل‌گیری و تقویت خرد جمعی در میان گروه‌های مختلف مردمی است؛ یعنی حتی در صورت دور بودن فیزیکی افراد از یکدیگر، امکان گسترش ایده‌ها به صورت مجازی و شکل‌گیری خرد جمعی وجود دارد. باید با مدیریت صحیح این فضا، آن را به سمت گسترش مشارکت‌های مفید اجتماعی پیش برد.»
عضو فعلی شورای عالی فضای مجازی در رابطه با گسترش شایعات در شبکه‌های اجتماعی نیز گفت: «شکل‌گیری و ترویج سریع شایعات و اخبار کذب، یکی از مخاطرات جدی این شبکه‌ها است. اخبار و تصاویر جعلی ظرف چند ثانیه تولید و منتشر می‌شوند، در حالی که هیچ پشتوانه‌ای ندارند. به عنوان مثال، یکی از کشورهایی که در این زمینه، سرمایه گذاری فراوانی کرده است، عربستان سعودی است. سعودی‌ها، صد هزار اکانت جعلی در توییتر خریداری کرده‌اند و با استفاده از روبات مخصوصی، اخبار جعلی در زمینه‌های مختلف را منتشر می‌کنند.»

 

تازه ترین ها
تعیین
1405/07/22 - 15:21- آمریکا

تعیین میزان حقوق مرتبط با مهارت‌های هوش مصنوعی

شرکت‌های وال‌استریت، پاداش‌ها و ترفیع‌های شغلی را به مهارت‌های هوش مصنوعی پیوند می‌دهند.

گفتگوی
1405/07/22 - 14:43- اروپا

گفتگوی پوتین با مقامات ارشد روسیه درباره امنیت سایبری

پوتین مقامات ارشد روسیه را برای گفتگو درباره امنیت سایبری گرد هم می‌آورد.

نگرانی
1405/07/22 - 14:11- اروپا

نگرانی آفکام از نحوه برخورد پلتفرم ایکس با محتوای غیرقانونی

نهاد ناظر بر رسانه‌های بریتانیا (آفکام) اعلام کرد که نگران نحوه برخورد پلتفرم ایکس با محتوای غیرقانونی و تروریستی است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.