about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

دروغ پراکنی عربستان در شبکه‌های اجتماعی

به گزارش واحد بین الملل سایبربان؛ دکتر تقی پور، وزیر سابق ارتباطات و فناوری اطلاعات در برنامه دیشب روی خط شبکه سه سیما، شبکه‌های اجتماعی را فضاهایی خطرناک اما همراه با جذابیت بیان کرد که در صورت مدیریت صحیح می‌توان از آن برای گسترش مشارکت‌های مفید اجتماعی استفاده کرد. وی افزود: «در غرب هم مشکلات و آسیب‌های شبکه‌های اجتماعی وجود دارد. فرصت‌ها و تهدیدها به صورت همزمان وجود دارند. انتشار سریع اخبار و اطلاعات، از جمله علل جذابیت این شبکه‌های اجتماعی است. البته خلاف این موضوع نیز در اغلب موارد اتفاق می‌افتد. شایعات فراوانی از این طریق منتشر می‌شود. علت بعدی جذاب بودن این فضا، امکان ارتباط با کل دنیا است که می‌توان به آن به چشم یک فرصت نیز نگاه کرد. مقام معظم رهبری فرمودند همان‌گونه که برخی، از شبکه‌های اجتماعی برای گسترش ضلالت استفاده می‌کنند، ما باید از آن برای روشنگری و هدایت استفاده کنیم. سومین دلیل اقبال عمومی به این شبکه‌ها، شکل‌گیری و تقویت خرد جمعی در میان گروه‌های مختلف مردمی است؛ یعنی حتی در صورت دور بودن فیزیکی افراد از یکدیگر، امکان گسترش ایده‌ها به صورت مجازی و شکل‌گیری خرد جمعی وجود دارد. باید با مدیریت صحیح این فضا، آن را به سمت گسترش مشارکت‌های مفید اجتماعی پیش برد.»
عضو فعلی شورای عالی فضای مجازی در رابطه با گسترش شایعات در شبکه‌های اجتماعی نیز گفت: «شکل‌گیری و ترویج سریع شایعات و اخبار کذب، یکی از مخاطرات جدی این شبکه‌ها است. اخبار و تصاویر جعلی ظرف چند ثانیه تولید و منتشر می‌شوند، در حالی که هیچ پشتوانه‌ای ندارند. به عنوان مثال، یکی از کشورهایی که در این زمینه، سرمایه گذاری فراوانی کرده است، عربستان سعودی است. سعودی‌ها، صد هزار اکانت جعلی در توییتر خریداری کرده‌اند و با استفاده از روبات مخصوصی، اخبار جعلی در زمینه‌های مختلف را منتشر می‌کنند.»

 

تازه ترین ها
مشارکت
1404/02/15 - 09:36- آسیا

مشارکت شرکت‌های آمریکایی و بحرینی در حوزه امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری آمریکایی «ZENDATA» همکاری استراتژیک خود را با مؤسسه برتر کدگذاری بحرین با هدف جذب و توسعه استعدادهای امنیت سایبری بحرینی اعلام کرد.

الزام
1404/02/15 - 07:15- آسیا

الزام سرمایه‌گذاری خاورمیانه در قابلیت‌های امنیت سایبری

کارشناسان معتقدند که منطقه خاورمیانه باید فوراً در قابلیت‌های امنیت سایبری سرمایه‌گذاری کند و راه‌حل مقابله با تهدیدات سایبری باید به صورت جمعی طراحی شود.

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.