about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

توسعه دهندگان هوش مصنوعی باید از ایجاد فرنکشتاین‌های فناوری خودداری کنند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ کارشناسان معتقدند که شاید ده‌ها نمونه از تعصبات انسانی در الگوریتم‌های هوش مصنوعی (AI) وجود داشته باشند، اما کار چندانی از سوی شرکت‌ها انجام نشده است تا ملاحظات اخلاقی را در تصمیم‌گیری‌های هوش مصنوعی لحاظ کنند. در عوض، بیشتر شرکت‌ها تمایل به انجام اصلاحات بعد از واقعیت، البته با عذرخواهی زیاد، دارند. با این حال، یک کنفرانس معتبر در تلاش است تا قوانین بازی را تغییر دهد. در حالت طبیعی، در کنفرانس سیستم‌های پردازش اطلاعات عصبی (NeurIPS) که اوایل ماه برگزار شد، یک هیئت اخلاقی مقالات و اینکه آیا فناوری پیشنهادی عوارض جانبی بالقوه‌ای دارد یا تحقیق می‌تواند استفاده‌های ناخواسته داشته باشد، را ارزیابی کرد. هدف هیئت مدیره، پیشنهاد به شرکت کنندگان برای تحقیق و توسعه فناوری بود كه تبعات بزرگ‌تری را برای جامعه به همراه دارد. امسال، از 9،467 مورد ارسال شده، 290 مورد پذیرفته و چهار نفر رد شدند.

اگرچه بسیاری کارشناسان معتقدند که غربالگری مقالات در مورد جنبه‌های اخلاقی باعث می‌شود تا تحقیقات از بین برود، اما آنچه باید مورد توجه قرار گیرد این است که جهان به طور فزاینده‌ای با موارد سوءاستفاده از فناوری مبارزه می‌کند. به عنوان مثال، فناوری‌های جعلی عمیق به‌وسیله اشرار برای انتشار اخبار جعلی استفاده می‌شوند. اگرچه بسیاری شرکت‌ها مانند آی‌بی‌ام (IBM) پیشنهادات شناسایی چهره خود را برای پلیس پس گرفته‌اند، اما بسیاری از ادارات پلیس و شهرستان با وجود گزارش سوگیری و تشخیص نادرست، هنوز از چنین فناوری استفاده می‌کنند. ملاحظات اخلاقی محققان را مجبور می‌کند جنبه‌های حریم خصوصی و استفاده نادرست از فناوری را در نظر بگیرند. با توجه به اینکه هوش مصنوعی می‌تواند عمیقاً در زندگی روزمره نفوذ کند، توسعه دهندگان باید از ایجاد فن‌آوری «Frankensteins» اجتناب کنند و کنفرانس سیستم‌های پردازش اطلاعات عصبی راه را نشان می‌دهد.

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.