about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

سازمان غذا و دارو آمریکا (FDA) برای اولین بار نوعی روش درمانی با کمک هدست واقعیت مجازی را برای کودکان مبتلا به اختلال بینایی آمبلیوپی یا تنبلی چشم تایید کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛«اسکات شیائو» مدیر اجرایی «Luminopia»، شرکتی که این روش درمانی را توسعه داده است، در بیانیه مطوبعاتی اعلام کرد:

ما افتخار می‌کنیم که امروز بخشی از تصمیم نوآورانه FDA برای تصویب اولین درمان دیجیتالی در نوع خود هستیم که به بیماران اجازه می‌دهد برنامه‌های تلویزیونی و فیلم‌های مورد علاقه خود را برای بهبود بینایی مشاهده کنند.

تنبلی چشم زمانی به وجود می‌آید که ارتباط صحیح مغز و چشم متوقف شود و حدود ۳ درصد از کودکان مبتلا به این عارضه هستند. در این شرایط مغز از یک چشم پشتیبانی می‌کند که این امر منجر به مشکلات بینایی برای چشم دیگر می‌شود. در این شرایط معمولا با مسدود کردن چشم قوی‌تر، مغز را مجبور می‌کنند تا به چشم ضعیف توجه کند اما اکنون شیوه درمان جدیدی تایید شده است.

در رویکرد شرکت Luminopia برای بهبود چشم ضعیف‌تر از فیلم و سریال استفاده می‌شود و چشم‌ها را برای همکاری با یکدیگر آموزش می‌دهد. بیماران این برنامه‌ها را از طریق هدست تماشا می‌کنند که تصاویر را به صورت جداگانه به هر چشم نشان می‌دهد. تصاویری که برای چشم قوی‌تر نشان داده می‌شود کنتراست کمتری دارند و آن‌ها همچنین با لایه‌هایی ارائه می‌شوند که مغز را مجبور به استفاده از هر دو چشم برای دیدن آن‌ها می‌کند.

طبق تحقیقات این شرکت بینایی کودکانی که از این شیوه درمان و عینک استفاده می‌کنند نسبت به کودکان دیگری که فقط از عینک استفاده می‌کنند بیشتر بهبود پیدا کرده است. در واقع پس از ۱۲ هفته تماشای این برنامه‌ها به صورت یک ساعت در روز و شش روز در هفته، بینایی ۶۲ درصد از کودکان تقویت پیدا کرد، در حالی که فقط حدود یک سوم کودکان گروه دیگر در طول ۱۲ هفته پیشرفت‌های مشابهی را تجربه کردند.

Luminopia در روش خود بیش از ۷۰۰ ساعت محتوای ویدیویی را قرار داده است و برای توسعه این ابزار با توزیع کنندگان محتوای کودکان مانند Nelvana و Seasam Workshop همکاری کرده. Luminopia در بیانیه خود اعلام کرد که قصد دارد درمان با این روش را از سال ۲۰۲۲ آغاز کند.

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.