about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

وی‌کی از وزارت ارتباطات روسیه در مورد سرور درخواستی کرد. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ روزنامه کامرسانت مسکو گزارش داد وی‌کِی (VK) از وزارت ارتباطات فدراسیون روسیه برای خرید «ده‌ها هزار سرور» درخواست کمک کرده است، چراکه این شرکت در بازار قادر نیست محموله‌‌های تجاری تجهیزات رایانه‌ای را که هم برای کار سرویس‌ها و هم برای توسعه زیرساخت فناوری اطلاعات ضروری هستند، خریداری نماید. 

وزارت ارتباطات درخواست وی‌کی را تأیید و اعلام کرده به همراه وزارت صنعت و تجارت اقداماتی را انجام می‌دهند تا مقدار کافی تجهیزات رایانه‌ای روس را که نیازهای بزرگ را برآورده می‌سازند، برای بخش‌های دولتی و شرکت‌های تجاری تأمین کنند. 

برطبق گزارش کامرسانت، بزرگ‌ترین شرکت‌های فناوری اطلاعات روسیه در خرید تجهیزات کامپیوتری - سرورها و سیستم‌های ذخیره‌سازی داده‌ها با مشکلاتی مواجه هستند. در این میان، وی‌کی نیز به دلیل افزایش فشارها بر زیرساخت خود، از وزارت ارتباطات درخواست کرده تا فروشنده‌ای پیدا کند که آماده فروش ده‌ها هزار سرور به شرکت باشد. 

این روزنامه اعلام کرد در حال حاضر، امکان خرید تجهیزات خارجی، حتی تجهیزات دست‌دوم، در بازار وجود ندارد و به‌زودی مشکلاتی نیز در رابطه با سرورهای روس به وجود خواهد آمد، چراکه ذخایر پردازنده‌های بایکال و البروس که بر پایه آن‌ها کار می‌کنند، رو به اتمام است و توزیع جدید هنوز برنامه‌ریزی نشده است.

ایالات‌متحده و کشورهای اتحادیه اروپا و شرکای آن‌ها تحریم‌های سنگینی را علیه روسیه در پاسخ به تهاجم این کشور به اوکراین وضع کرده‌اند. این محدودیت‌ها صادرات نیمه‌هادی‌های پیشرفته و تجهیزات الکترونیک هایتک را تحت تأثیر قرار داده است. در میانه تحریم‌ها نیز بسیاری از تولیدکنندگان تجهیزات رایانه‌ای اعلام کرده‌اند که روسیه را ترک می‌کنند.

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.