about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

انتشار شده در تاریخ

درخواست چین برای رقابت با گوگل

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ بخش دیپ‌مایند (DeepMind) شرکت گوگل در ماه قبل یک هوش مصنوعی به نام آلفاگو (AlphaGo) ایجاد کرد. گوگل، به کمک آلفا گو موفق شد تا قهرمان‌ بازی گو در جهان را شکست بدهد.
بازی گو، 2500 سال پیش در چین اختراع شد و یکی از قدیمی‌ترین بازی‌های تخته‌ای جهان به حساب می‌آید. عده‌ای از محققان چینی، بعد از پیروزی آلفاگو در برابر قهرمان این بازی، اعلام کردند که به صورت جداگانه در حال تولید نوعی هوش مصنوعی برای انجام این بازی بودند. آن‌ها می‌خواهند تا هوش مصنوعی آن‌ها با آلفاگو و بدون دخالت انسان به رقابت بپردازد.
بازی گو در مقایسه با شطرنج، از یک صفحه‌ی شطرنجی 19 در 19 تشکیل شده که 361 محل را برای قرارگیری مهره‌ها فراهم می‌کند. با وجود ساده بودن قوانین بازی، تعداد زیاد حالت‌ها، هوش‌های مصنوعی را برای تصمیم‌گیری دچار مشکل می‌کرد.
دیپ‌مایند برای مقابله با این مشکل، به صورت هم‌زمان از دو شبکه‌ی عصبی مختلف و الگوریتم جستجوی درختی، تعداد حالت‌های ممکن در هر نوبت را کاهش می‌داد و ده‌ها حالت باقی‌مانده را شبیه‌سازی می‌کرد تا بهترین حرکت ممکن در هر نوبت را تشخیص دهد. گروه «رایانه چینی گو» (China Computer Go)،  اعلام کرد که هوش مصنوعی آن‌ها تا پایان سال 2016 آماده شده و می‌تواند با آلفاگو رقابت کند.
شرکت گوگل هنوز هیچ عکس‌العملی، نسبت به درخواست محققان چینی نشان نداده است.

 

تازه ترین ها
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

صدرنشینی
1405/07/19 - 18:45- هوش مصنوعي

صدرنشینی امارات در یکپارچه‌سازی هوش مصنوعی

امارات متحده عربی در زمینه به‌کارگیری هوش مصنوعی در بخش‌های کلیدی، رتبه نخست جهان را کسب کرد.

افزایش
1405/07/19 - 17:02- هوش مصنوعي

افزایش سرمایه‌گذاری در استارتاپ رفلکشن اِی‌آی توسط انویدیا

شرکت انویدیا در حال مذاکره برای افزایش سرمایه‌گذاری در استارتاپ متن‌باز رفلکشن اِی‌آی یا تصاحب آن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.