about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

ویتنام خواستار حمایت قوی‌تر اتحادیه اروپا در حفاظت از امنیت سایبری است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ تو لام (To Lam)، وزیر امنیت عمومی ویتنام در ماه آوریل امسال با گونار ویگاند (Gunnar Wiegand)، مدیر عامل آسیا و اقیانوسیه در سرویس اقدام خارجی اروپا (EEAS) در شهر هانوی (Hanoi) ملاقات و از اتحادیه اروپا درخواست حمایت بیشتر در حفاظت از امنیت سایبری کرد.

لام بر رشد قوی مشارکت اتحادیه اروپا و ویتنام در همه زمینه‌ها، به‌ویژه از زمانی که 2 طرف در سال 2016 مشارکت دوجانبه خود را ایجاد کردند و توافق‌نامه تجارت آزاد اتحادیه اروپا و ویتنام (EVFTA) را در ماه اوت گذشته مورد استفاده قرار دادند، تأکید کرد.

وی خاطرنشان کرد که این توافق ویتنام را به شریک تجاری پیشرو اتحادیه اروپا در میان کشورهای آسه‌آن و یکی از کشورهای آسیایی تبدیل کرده که اتحادیه اروپا با آن در همه زمینه‌ها از جمله امنیتی و اجرای قانون شراکت دارد.

به گفته لام، وزارت امنیت عمومی ویتنام و اتحادیه اروپا در زمینه امنیت سایبری از همکاری نزدیک با سازماندهی منظم کنفرانس‌ها، آموزش‌ها، جلسات آنلاین، مشاوره‌ها و تبادل تخصص برخوردار بوده‌اند.

وی افزود که این وزارتخانه حمایت و همکاری مثبت، گفتگو و به اشتراک‌گذاری تجربیات اتحادیه اروپا در ایجاد و اجرای قوانین مرتبط با امنیت سایبری را به رسمیت می‌شناسد و برای آنها ارزش زیادی قائل است؛ و در طول ایجاد قانون امنیت سایبری و احکام مربوطه، ویتنام مشاوره و تبادل تجربه از اتحادیه اروپا در زمینه حفاظت از داده‌های شخصی را دریافت کرده است.

این مقام ویتنامی پیشنهاد کرد :

«در آینده، اتحادیه اروپا به اشتراک تجربیات خود با ویتنام در تضمین امنیت سایبری برای زیرساخت‌های اطلاعاتی اصلی و همچنین مدیریت داده‌های فرامرزی و حفاظت از داده‌ها در بخش‌های مهم ادامه خواهد داد، در حالیکه بحث‌ها و مشارکت برای ایجاد و تکمیل چارچوب قانونی ملی در خصوص امنیت سایبری، حاکمیت ملی در فضای سایبری و جنگ سایبری و همچنین معرفی و انتقال فناوری‌ها، تجهیزات، ابزارهای حمایتی برای حفاظت از امنیت سایبری و پیشگیری و مبارزه با جنایات سایبری و فناوری پیشرفته را افزایش می‌دهد.»

با توجه به برنامه افزایش همکاری امنیتی آغاز شده از سوی اتحادیه اروپا با آسیا (ESIWA)، لام تأکید کرد که وزارت امنیت عمومی ویتنام برای نتایج پروژه‌های تأمین‌شده به‌وسیله اتحادیه اروپا در چارچوب برنامه در دوره 2014 تا 2020 ارزش زیادی قائل است. این پروژه‌ها کمک‌های مثبتی به توسعه اقتصادی ویتنام و مشارکت نسبی ویتنام- اتحادیه اروپا را عمیق‌تر و کاربردی‌تر کرده‌اند.

وی اظهار داشت که اتحادیه اروپا بهتر است همکاری با ویتنام را در چارچوب برنامه ESIWA، به ویژه در حوزه امنیت سایبری، امنیت دریایی، مبارزه با تروریسم و ​​مدیریت بحران افزایش دهد و سازماندهی گفتگوهای دقیق را برای ترسیم فعالیت‌های خاص در برآورده کردن خواسته‌های همه طرف‌ها پیشنهاد کرد.

ویگاند نیز به نوبه خود گفت که روابط رو به رشد اتحادیه اروپا و ویتنام به حوزه‌های اقتصاد، تجارت و سرمایه‌گذاری محدود نشده، بلکه در حوزه‌های راهبردی سیاسی، دیپلماسی و امنیتی گسترش یافته است.

وی تأکید کرد که به کار سخت برای تقویت و ارتقای بیشتر شراکت اتحادیه اروپا و ویتنام ادامه خواهد داد.

Paragraphs
1
1

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.