about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

شماری از کارشناسان فناوری و امنیت اطلاعات رژیم صهیونیستی، نسبت به احتمال دخالت در انتخابات آینده‌ این منطقه، هشدار دادند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ تعدادی از کارشناسان فناوری و امنیت اطلاعات، هشدار دادند که کمپین‌های انتخابات و کاربران جعلی در شبکه‌های اجتماعی، از اجرای یک برنامه انتخاباتی منصفانه، جلوگیری می‌کنند. بات‌ها و کاربران دروغین در این شبکه‌ها، تهدید واقعی برای فرآیند دموکراتیک و مبارزات انتخاباتی کنونی رژیم صهیونیستی، به حساب می‌آیند. به همین علت، نامه‌ای با عنوان «Justice Meltzer»، به کمیته انتخاباتی ارسال شد. در این نامه -که به وسیله برخی از متخصصان یادشده، به امضا رسید- کارشناسان خواهان انتصاب یک‌ نهاد مجاز هستند که روی گزارش‌های بات‌ها، کاربران برساخته و حذف آن‌ها از سیستم‌‌های‌عامل‌ مختلف، متمرکز است.

ایجاد نمایه‌های دروغین، هویت غیرواقعی و استفاده از ابزارهای نرم‌افزاری، برای ایجاد یک گفتگوی مخرب درباره نامزدها و فهرست‌ها در انتخابات، رو به اجرا است. از این رو، کاربرد پروفایل‌های جعلی و شبکه‌ای از بات‌ها در تبلیغات انتخاباتی، ترس از دخالت خارجی را در انتخابات، افزایش می‌دهد.

همچنین ممکن است این روند، منجر به مدیریت غیرمنطقی در تبلیغات و تضعیف اعتماد به ‌نفس در انتخابات شده، ساختار دموکراتیک را مختل کند. به‌منظور مقابله مؤثر با بات‌ها و کاربران دروغین، مردم باید آن‌ها را شناسایی کنند و به برنامه‌های مختلف مانند: توییتر و فیس‌بوک، گزارش دهند؛ تا امکان حذفشان پدید آید. شناسایی اپراتورها، همچنین نیازمند تماس با مقامات اجراکننده قانون است. چندین پروژه مستقل مانند بات‌های بزرگ نوام روتم و یوال آدام، به وجود آمده‌اند و تلاش می‌کنند تا تعداد فراوانی از این شبکه‌ها را شناسایی نمایند. سپس از حذف آن‌ها از شبکه‌های اجتماعی، اطمینان حاصل می‌شود.

تحلیلگران ادعا می‌کنند؛ هیچ شخصی در رژیم صهیونیستی وجود ندارد که با شبکه‌های اجتماعی، ارتباط داشته باشد و بتواند با کاربران جعلی مقابله کند. مقامات طرح روتم، توضیح می‌دهند که پاسخ شبکه‌های اجتماعی، کافی نیست. درحالی که فیس‌بوک، یک منبع ضعیف بررسی دارد، در توییتر هم، هیچ ارزیابی خاصی، صورت نمی‌گیرد و پاسخی دریافت نمی‌گردد.

از این پس، شبکه بالا، روی پروفایل‌های ساختگی، تمرکز خواهد داشت و در چارچوب قانون، آن‌ها را از برنامه‌های مربوط، حذف و به سازمان‌های اجرای قانون، معرفی می‌نماید؛ تا بر طبق مقررات، با آن‌ها عمل شود.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.