about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

قانونگذاران آمریکایی خواستار قطع صادرات فناوری به شرکت هواوی شدند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان، رئیس کمیته مربوط به مسائل چین در مجلس نمایندگان آمریکا، با پیگیری این موضوع که تراشه های جدید در گوشیهای هواوی ممکن است محدودیت های تجاری را نقض کرده باشد، از وزارت بازرگانی این کشور خواست به تمامی صادرات فناوری به شرکت‌های هواوی و اِس اِم آی سی (SMIC) پایان دهد.

این اظهارات از سوی نماینده مایک گالاگر، یک قانون گذار بانفوذ جمهوری خواه که کمیته منتخب او دولت بایدن را برای اتخاذ موضع سخت گیرانه تر در مورد ارسال فناوری آمریکایی به چین تحت فشار قرار داده است، پس از آن مطرح میشود که هفته گذشته غول الکترونیک چینی،شرکت هواوی، فروش گوشی جدید خود به نام میت ۶۰ پرو را آغاز کرد. این گوشی حاوی تراشه ای است که به اعتقاد تحلیلگران با استفاده از فناوری شرکت تولیدی بین المللی نیمه رسانا اِس اِم آی سی (SMIC) ساخته شده است.

گالاگر در بیانیه ای گفت:

این تراشه احتمالاً بدون فناوری ایالات متحده ، نمیتوانست ساخته و عرضه شود و به این ترتیب، شرکت اِس اِم آی سی (SMIC) احتمالاً مقررات محصول مستقیم خارجی وزارت بازرگانی را نقض کرده است. زمان آن رسیده است که به تمامی صادرات فناوری به  شرکت‌های هواوی و اِس اِم آی سی (SMIC) پایان داده شود تا روشن شود که هر شرکتی که قانون آمریکا را نقض کرده و امنیت ملی را تضعیف کند، از دسترسی به فناوری ما محروم خواهد شد.  

هواوی در ماه مه سال ۲۰۱۹، به خاطر نگرانیهای امنیت ملی، در لیست سیاه تجاری ایالات متحده قرار گرفت و  شرکت‌های آمریکایی مجبور شدند برای صادرات کالا به این شرکت چینی، مجوز ویژه دریافت کنند. بعدها، شرکت اِس اِم آی سی (SMIC)به دلیل نگرانی از انتقال فناوری پیشرفته به کاربران نظامی، در دسامبر سال ۲۰۲۰ به این لیست اضافه شد.    

محدودیت های تجاری اعمال شده برای  شرکت‌های هواوی و اِس اِم آی سی (SMIC)، شامل مقررات محصول مستقیم خارجی است و به معنای آن است که هیچ شرکتی در هیچ کجای دنیا، اجازه ندارد با استفاده از ابزارهای آمریکایی، تراشه ای برای هواوی تولید کند.

اما رویترز پیش تر گزارش داده بود که شرکت‌های تامین کننده تراشه برای هواوی و اِس اِم آی سی (SMIC)، مجوزهایی به ارزش میلیاردها دلار برای فروش فناوری آمریکایی به این دو شرکت دریافت کرده اند. حدود ۹۰ درصد از این مجوزها، برای فروش به شرکت اِس اِم آی سی (SMIC)بوده است.

 

 

منبع:

تازه ترین ها
استفاده
1404/02/14 - 08:08- هوش مصنوعي

استفاده از "هوش مصنوعی" در متن بیش از ۱۰۰ میلیون تصمیم قضایی

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه گفت: متن بیش از ۱۰۰ میلیون تصمیم قضایی را با استفاده از هوش مصنوعی گمنام کرده و در اختیار شرکت‌ها، جهت تولید مدل زبانی بزرگ قرار داده‌ایم.

برنامه‌نویسی
1404/02/14 - 08:02- هوش مصنوعي

برنامه‌نویسی سریع و دقیق با هوش مصنوعی

اپل با همکاری یک شرکت نوپا قصد دارد سکویی جدید راه‌اندازی کند که برنامه‌نویسی را با استفاده از هوش مصنوعی دقیق، ساده و سریع خواهد کرد.

گسترش
1404/02/14 - 07:54- هوش مصنوعي

گسترش همکاری‌ ایران و روسیه در حوزه هوش مصنوعی بررسی شد

دستیار ویژه رئیس‌جمهور روسیه در حوزه علم و فناوری و معاون علمی رئیس‌جمهور ایران،در نشستی مشترک،همکاری‌های فناورانه ایران و روسیه را با اولویت هدف‌گذاری‌های کوتاه‌مدت و نتیجه‌گرا بررسی کردند.