about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

وزیر امور خارجه ایران نسبت به بسته شدن حساب های کاربران ایرانی در توییتر و شبکه های اجتماعی اعتراض کرد.

 

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان؛ چند ماه پیش برخی شبکه‌های اجتماعی مانند توییتر مدعی شدند که کاربران فارسی‌زبان اقدام به گسترش حساب‌های کاربری با نام و عکس غیرواقعی در توییتر به فعالیت مشغول هستند. گروهی از کاربران که با انتخاب اسامی غیرواقعی به‌صورت گروهی، به سراغ برخی پست‌های خاص می‌رفتند به از آن‌ها شدیداً انتقاد می‌ کردند.

ادامه و استمرار این رفتار سبب شد تا ادعاهایی در خصوص هویت این کاربران مطرح شود. بر اساس این ادعاها بسیاری از این حملات گروهی از سوی ربات‌ها انجام می‌شده و افراد واقعی در آن‌ها سهمی نداشتند. اما موضوع هنوز آنقدر رسانه‌ای نشده بود تا اینکه محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران روز ۱۰ شهریور در گفتگو با پایگاه اطلاع‌رسانی دولت به این موضوع واکنش نشان داد و گفت:

الان بیشترین حضور در توییتر از سوی ایرانیان، کسانی است که با ما رابطه خوبی ندارند و بیشتر هم از خارج هدایت می ‌شود، مخصوصاً از سعودی و آمریکا یک حرکت بسیار گسترده‌ای در این زمینه مشاهده می‌شود. تعجب می‌کنم از این شرکت ‌ها که حساب‌های برخی از کاربران ایرانی را بستند، ولی این حساب‌های فیک و ربات‌هایی که کاملاً هم مشخص است که از هدایت ‌شده‌اند و شاید هم بیشترشان ربات باشند، آزادانه فعالیت می‌کنند.

شبکه الجزیره هم در گزارشی به این موضوع پرداخت و در گفتگو با دو تن از اعضای جداشده از گروه مجاهدین خلق، ادعا کرد که هم‌زمان با افزایش فشار رئیس‌ جمهوری آمریکا به ایران، اردوگاهی در آلبانی (که اردوگاه اعضای مجاهدین در آنجا قرار دارد) مسئول داغ کردن هشتگ‌هایی چون «براندازم»، «رژیم_چنج» و امثال این‌ها بودند و «باید به‌صورت تیمی و دسته‌ای به کاربرانی که دستور داده می‌شد حمله می‌کردند و فضای توییتر را به سمت مقابله و مخالفت با جمهوری اسلامی تغییر می‌ دادند.»

با این‌ وجود هرچند توییتر در چندین مقطع اعلام کرد که حساب کاربران غیرواقعی که با اهداف خاص در جهت ترند سازی و تبلیغات سیاسی کشورهای مختلف و به‌ صورت مصنوعی عمل کرده‌اند را مسدود می‌کند اما مقامات ایران همچنان معتقدند که کاهشی در تعداد کاربران طرفدار براندازی جمهوری اسلامی مشاهده نمی‌ شود.

این موضوع باعث شد تا وزیر امور خارجه ایران یک‌بار دیگر نسبت به این موضوع لب به اعتراض بگشاید.

آقای محمدجواد ظریف یکشنبه ۱۶ سپتامبر در حساب توییتر خود با انتشار دو توییت از مدیرعامل توییتر خواست تا به جای بستن حساب «کاربران عادی چون دانشجویان و مجریان تلویزیونی»، به سراغ «رابط‌هایی» برود که «از آلبانی و به‌صورت دسته‌ای و سازمان‌دهی شده» توییت می‌کنند.

این توییت وزیر امور خارجه ایران نیز هدف انتقادهای شدید قرار گرفت و بسیاری از کاربران در بخش نظرات نوشتند که نه ربات هستند و نه غیرواقعی و از آلبانی هم توییت نمی‌کنند.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.