about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

به گفته کارشناسان، سازمان عفو بین‌الملل خواستار توقف فن‌آوری جاسوسی در رسوایی پگاسوس شد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ سازمان عفو ​​بین‌الملل گفت که ادعاهایی مبنی بر کاربرد بدافزار شرکت اسرائیلی «NSO» با هدف جاسوسی روزنامه‌نگاران، فعالان و سران کشورها از سوی دولت‌ها، باعث آشکار شدن بحران جهانی حقوق بشر شده است.

این سازمان غیردولتی در بیانیه‌ای نسبت به تأثیر مخرب صنعت نرم‌افزارهای جاسوسی بر حقوق بشر در سراسر جهان هشدار داد.

نرم‌افزار پگاسوس (Pegasus) مربوط به شرکت اسرائیلی، با توانایی روشن کردن دوربین یا میکروفون تلفن همراه و جمع‌آوری اطلاعات، پس از انتشار لیستی از حدود 50 هزار هدف بالقوه نظارتی برای گروه‌های مدافع، در مرکز این مشکل قرار دارد.

سازمان عفو ​​بین‌الملل و «Forbidden Stories»، سازمان غیرانتفاعی رسانه فرانسوی، با برخی شرکت‌های رسانه‌ای از جمله واشنگتن پست، گاردین و لوموند برای تحلیل و انتشار این لیست همکاری کردند.

به گفته کارشناسان، امانوئل ماکرون (Emmanuel Macron)، رئیس جمهور فرانسه، که در این لیست قرار دارد، مجبور شد تلفن و شماره همراه خود را تغییر دهد؛ اَگنس کالامارد (Agnes Callamard)، دبیرکل سازمان عفو ​​بین‌الملل در بیانیه‌ای اظهار داشت :

«علاوه بر خطر و آسیب بدافزار روی افراد هدف به طور غیرقانونی، عواقب بی‌ثبات کننده‌ای را بر حقوق بشر جهانی و امنیت محیط دیجیتال به طور گسترده نشان می‌دهد. گروه اسرائیلی NSO فقط یک شرکت از این نوع است.»

وی خاطرنشان کرد :

«این یک صنعت خطرناک است که برای مدت طولانی فعالیت داشته و نباید به آن اجازه ادامه کار بدهیم. در حال حاضر ما به مقررات بیشتری درباره صنعت نظارت بر فضای سایبری، پاسخگویی در مورد نقض حقوق بشر و سوءاستفاده و نظارت بیشتر بر این صنعت سایه‌دار نیاز داریم.»

سازمان عفو ​​بین‌الملل خواستار توقف فوری صادرات، فروش، انتقال و استفاده از فن‌آوری جاسوسی تا زمان ایجاد یک چارچوب نظارتی مطابق با حقوق بشر شد.

کالامارد ادعا کرد که این واقعیت که رهبران سیاسی جهان شاید هدف نرم‌افزارهای جاسوسی قرار بگیرند، زنگ خطری برای آنها و کشورهای جهان در جهت تقویت و تنظیم این صنعت خواهد بود.

به گفته کارشناسان، لیست اهداف احتمالی شامل حداقل 180 روزنامه‌نگار، 600 سیاستمدار، 85 فعال حقوق بشر و 65 رهبر تجاری است.

NSO اصرار دارد که نرم‌افزار پگاسوس فقط برای مبارزه با تروریسم و ​​سایر جنایات در نظر گرفته شده و با تأیید رژیم صهیونیستی به 45 کشور صادر شده است.

منبع:

تازه ترین ها
الزام
1404/02/15 - 07:15- آسیا

الزام سرمایه‌گذاری خاورمیانه در قابلیت‌های امنیت سایبری

کارشناسان معتقدند که منطقه خاورمیانه باید فوراً در قابلیت‌های امنیت سایبری سرمایه‌گذاری کند و راه‌حل مقابله با تهدیدات سایبری باید به صورت جمعی طراحی شود.

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.