about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

پس از آنکه پلتفرم‌های دیجیتال وزارتخانه‌ها و ادارات مختلف دولت مرکزی تعداد زیادی از حملات سایبری را در چند سال گذشته گزارش کرده‌اند، این مراکز اکنون کارمندان خود از جمله مقامات ارشد را موظف کرده اند که یک دوره کوتاه آنلاین در مورد امنیت سایبری بگذرانند.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، وزارت کارمندان، تظلمات عمومی و بازنشستگی هندوستان، ابتکار عمل «در فضای مجازی ایمن بمانید» را برای کارمندان دولت معرفی کرده است.

این وزارتخانه همچنین دو دوره دیگر را برگزار کرده است: یکی در مورد یوگا و دو دوره، در مورد یک ماژول جهت یابی به نام ماموریت زندگی یا میژن لایف (Mission Life).

هدف از این دوره ایمنی سایبری، تأثیر مفید بر همه کارمندان دولت در زندگی حرفه ای و شخصی است.

یک مقام ارشد با بیان اینکه با هدف ایجاد آگاهی در مورد ایمنی سایبری در محیط های کار، احساس می شود همه کارکنان دولت باید تلاش کنند و این دوره را به پایان برسانند، افزود:

در این دوره، تمامی روش های حفظ وب سایت ها، پلتفرم های دیجیتال و سایر رمزهای عبور انجام می شود. شیوه های دیجیتالی مبتنی بر پایگاه داده و ارتباطات به کارمندان دولت نیز در این دوره آموزش داده خواهد شد.

این مقام مسئول در ادامه می گوید:

تعداد قابل توجهی از کارمندان و مسئولان تا پایان ژوئن دوره ایمنی سایبری را سپری خواهند کرد. بر اساس آمار رسمی، تعداد کارمندان دولت مرکزی در بخش‌های مختلف در اول مارس 2023 حدود 3 میلیون و 445 هزار بوده است که تخمین زده می‌شود تا اول مارس 2024 به 3 میلیون و 555 هزار افزایش یابد.

حدود 29 وزیر کابینه، 47 وزیر امور خارجه و سه وزیر دیگر با مسئولیت های مستقل از نزدیک به 93 بخش از دولت مرکزی مراقبت می کنند.

در همین حال، داده های دولتی نشان می دهد که تیم واکنش اضطراری رایانه ای هند (CERT-In) در نه سال گذشته، از سال 2014 تا 2022، بیش از 10 هزار حمله سایبری به بخش ها و وزارتخانه های مختلف دولت مرکزی و ایالتی را ردیابی کرده است. 

تیم واکنش اضطراری رایانه ای هند موظف به ردیابی و نظارت بر حوادث امنیت سایبری در این کشور است.

به غیر از وب سایت های دولتی، حدود 12691 حمله سایبری به موسسات بهداشتی دولتی در همین مدت انجام شده است.

با نگرانی در مورد هک، دولت آژانس‌های مختلف را موظف به بازرسی وب‌سایت‌ها کرده است و همچنین اقدامات زیادی را برای جلوگیری از سرقت اطلاعات و سایبری انجام داده است.

منبع:

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.