about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

سه عضو احتمالی گروه باج افزاری رویل در دادگاه مسکو نسبت به بازداشت خود درخواست تجدید نظر کردند. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ دادگاه منطقه توِرسکی مسکو از سوی سه عضو احتمالی گروه باج افزاری رویل (REvil) درخواست تجدیدنظر دریافت کرد. 

دادگاه اعلام کرد:

دادگاه شکایت‌هایی از وکلای رامان مورامسکی و آلِکسِی مالازیِموف در مورد رأی بازداشت این افراد دریافت کرد. پیش‌ازاین، آندرِی بیسونوف نسبت به بازداشت خود درخواست تجدیدنظر کرده بود. تاکنون سه شکایت به دادگاه رسیده است.

اوایل این هفته دادگاه تورسکی مسکو 10 نفر را که مظنون به عضویت در گروه رویل بودند بازداشت کرد. این افراد بر طبق بخش 2 ماده 187 قوانین کیفری فدراسیون روسیه (گردش غیرقانونی ابزارهای پرداخت) مظنون شناخته شدند و ممکن است به هفت سال حبس و جریمه نقدی 1 میلیون روبلی محکوم شوند. 

پیش‌ازاین، سازمان فدرال امنیت (FSB) روسیه با همکاری دپارتمان بازرسی وزارت امور داخلی این کشور در شهرهای مسکو، سن‌پترزبورگ، ایالت‌های لنینگراد و  لیپتسک 14 نفر از اعضای گروه مورداشاره را بازداشت کرده بود. 

این اقدام اف‌اس‌بی به دنبال درخواست مقامات آمریکایی در مورد لیدر گروه و دست داشتن وی در حمله به منابع اطلاعاتی شرکت‌های پیشرفته خارجی از طریق به‌کارگیری نرم‌افزارهای مخرب، رمزگذاری اطلاعات و باج‌خواهی بابت رمزگشایی داده‌های مسروقه انجام‌شده است. 

بر طبق گزارش سازمان مذکور، دست داشتن اعضای گروه در فعالیت‌های غیرقانونی و گردش غیرقانونی ابزارهای پرداخت محرز شده است. این افراد برای دستیابی به اهداف مجرمانه خود نرم‌افزارهای مخرب توسعه داده و اقدام به سرقت وجه از حساب‌های بانکی اتباع خارجی و خرید کالاهای گران‌قیمت در اینترنت نموده‌اند. 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد