about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

استرالیا خواستار حذف مطالب کودک آزاری ساخت هوش مصنوعی از نتایج جستجو شد.

به گزارش کارگروه امنیت شبکه های اجتماعی سایبربان،رگولاتور اینترنت استرالیا اعلام کرد که این کشور، موتورهای جستجویی مانند گوگل و بینگ را وادار خواهد کرد تا برای جلوگیری از اشتراک گذاری مطالب سوءاستفاده جنسی از کودکان که توسط هوش مصنوعی ایجاد شده است، اقدام کنند.

جولی اینمن گرانت، کمیسر امنیت الکترونیک استرالیا ، در بیانیه ای گفت:

قانون جدیدی که غول های فناوری به درخواست دولت تدوین کرده اند، موتورهای جستجو را ملزم میکند تا اطمینان حاصل کنند که چنین محتوایی در نتایج جستجو یافت نمیشود.

او در ادامه افزود: استفاده از هوش مصنوعی مولد به قدری سریع رشد کرده است که فکر میکنم تا حدی کل جهان را غافلگیر کرده است.

شرکت‌های اینترنتی در سرتاسر جهان تحت فشار هستند تا راهی برای نظارت بر پیام‌های رمزگذاری شده و سرویس‌های پخش جریانی برای مطالب کودک آزاری بدون تجاوز به حریم خصوصی کاربران بیابند.

کمیسر امنیت الکترونیک به ارقام ارائه شده توسط مرکز ملی ایالات متحده برای کودکان گمشده و استثمار شده اشاره کرد و گفت در سال جاری 29.1 میلیون گزارش از مطالب مربوط به کودک آزاری از شرکت های اینترنتی دریافت کرده که از این تعداد فقط 160 مورد از اپل و 22 میلیون از فیس بوک بوده است.

 

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.