about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

دولت آمریکا بین ماه‌های ژانویه تا ژوئن 2013 بیش از 11 هزار درخواست برای در اختیار گرفتن اطلاعات شخصی کاربران را به شرکت گوگل ارسال کرده است.

دولت آمریکا بین ماه‌های ژانویه تا ژوئن 2013 بیش از 11 هزار درخواست برای در اختیار گرفتن اطلاعات شخصی کاربران را به شرکت گوگل ارسال کرده است. بر اساس گزارش جدید منتشر شده از سوی گوگل، دولت آمریکا تلاش فراوان می‌کند تا از اطلاعات این شرکت بزرگ اینترنتی در راستای اهداف خود استفاده کند.
 

دولت آمریکا بین ماه‌های ژانویه تا ژوئن ۲۰۱۳ بیش از ۱۱ هزار درخواست برای در اختیار گرفتن اطلاعات شخصی کاربران را به شرکت گوگل ارسال کرده است که این رقم معادل ۴۲ درصد کل درخواست‌های جهانی ارسال شده برای در اختیار گرفتن اطلاعات کاربران محاسبه می‌شود.
 
گفته می‌شود که پس از شرکت گوگل، کشور هند دومین مرکزی بوده که بیشترین درخواست دولت آمریکا برای در اختیار گرفتن اطلاعات کاربری به آن ارسال شده است.
طی دوره زمانی یاد شده دولت آمریکا ۲۷۰۰ درخواست را با مضمون یاد شده به هند ارسال کرده است.
 
درخواست جمع‌آوری اطلاعات توسط دولت آمریکا طی نیمه نخست سال جاری میلادی نسبت به سه و نیم سال گذشته رشد دو برابری داشته است.
این درخواست‌ها از زمانی ملموس شد که شرکت گوگل گزارش‌های شفاف‌سازی خود را در نیمه دوم سال ۲۰۰۹ میلادی منتشر کرد.
 
"ریچارد سالگادو"(Richard Salgado) مدیر امور حقوقی گوگل در این خصوص توضیح داد: «ما معتقدیم، این حق شماست که بدانید از اطلاعات‌تان چگونه استفاده می‌شود و هر یک از دولت‌ها تا چه اندازه بر ما و دیگر شرکت‌ها فشار می‌آورند تا از اطلاعات شما استفاده کنند.»
 
او در ادامه گفت: «وزارت دادگستری آمریکا بر اساس قوانین ایالات متحده اعلام کرده است که ما اجازه نداریم اطلاعات کاربران را به اشتراک بگذاریم و این در حالی است که حتی در مقابل درخواست‌های امنیتی ملی هم نباید این کار را انجام دهیم. با این وجود دولت آمریکا اصرار دارد این اطلاعات را از ما دریافت کند.»
 
تازه ترین ها
اعتراض
1404/09/23 - 15:57- اروپا

اعتراض به ممنوعیت پلتفرم روبلاکس در روسیه

ممنوعیت پلتفرم بازی روبلاکس در روسیه، اعتراض کم‌سابقه‌ای را به دنبال داشت.

چرا
1404/09/23 - 15:48- هوش مصنوعي

چرا مغز شما در یادگیری از هوش مصنوعی بهتر است؟

دانشمندان دانشگاه پرینستون به تازگی کشف کرده‌اند که مغز انسان از “بلوک‌های شناختی قابل استفاده مجدد” برای ایجاد رفتارها و مهارت‌های جدید استفاده می‌کند.

ربات
1404/09/23 - 15:46- ابزارهای هوشمند

ربات انسان نما به یک یوتیوبر شلیک کرد!

ربات های انسان نما به سرعت وارد دفاتر اداری، محیط های خدمات درمانی و فضاهای عمومی می شوند که این موضوع نگرانی هایی درباره استفاده از آنها در دنیای واقعی را به دنبال دارد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.