about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

کلاه‌برداری اینترنتی از طریق کارت‌های بانکی روسیه 5 برابر شده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ اسبربانک (Sberbank)، بزرگ‌ترین بانک وام‌دهنده روسیه اعلام کرد، حملات سایبری برای شرکت‌ها و شهروندان روسی در سال جاری 49 میلیارد دلار هزینه داشته است.

کشور روسیه برای سرکوب فعالیت‌های اقتصادی غیرقانونی شهروندان خود را به استفاده از کارت‌های بانکی و محدود کردن استفاده از پول نقد تشویق کرده است؛ اما به گفته وزارت داخلی روسیه تعداد جرائم مرتبط با کارت‌های بانکی این کشور در سال جاری 500 درصد افزایش‌یافته است.

استانیسلاو کوزنتسوف (Stanislav Kuznetsov)، معاون اسبربانک که نظارت بر خدمات و امنیت این بانک را بر عهده دارد به رویترز گفت:

اهداف اصلی حملات سایبری در روسیه مشاغل خصوصی و مردم عادی هستند، زیرا سرویس‌های دولتی از امنیت بهتری برخوردارند.

وی افزود:

بخش خصوصی آسیب‌پذیرترین بخش است، از حساب مشتری گرفته تا داده‌های مالی و اسناد مناقصه همه هدف حملات سایبری قرارگرفته‌اند. بالغ‌بر 2.3 میلیون حساب دارک نت به زبان روسی فعالیت می‌کنند که داده‌های سرقت شده را در این محیط به فروش می‌رسانند.

به گفته این بانک دولتی، مجرمان سایبری روس زبان اغلب در آلمان، اوکراین، ونزوئلا و همچنین روسیه مستقر هستند.

 استانیسلاو کوزنتسوف در توضیحاتی گفت:

درحالی‌که بانک‌های روسیه ازجمله اسبربانک در مقایسه با سایر بخش‌های اقتصادی از امنیت بهتری برخوردار هستند؛ اما کلاه‌برداری تلفنی در حال افزایش است.

وی اشاره‌ای به آمار سال 2019 نکرد اما پیش‌بینی کرد، ممکن است روس‌ها در سال جاری 136 میلیون دلار فقط از طریق کلاه‌برداری تلفنی ضرر کنند.

بانک مرکزی روسیه در سال گذشته بیش از نیم میلیون عملیات غیرمجاز از طریق حساب‌های بانکی در این کشور ثبت کرده است که طی آن نزدیک به 87 میلیون دلار از حساب‌های شخصی و شرکتی به سرقت رفته است.

منبع:

تازه ترین ها
نقض
1404/04/12 - 12:56- جرم سایبری

نقض سایبری شرکت مکس فایننشال هند

شرکت مکس فایننشال هند از تهدید سایبری در واحد بیمه عمر اکسیس مکس خود خبر داد.

سرقت
1404/04/12 - 12:34- جرم سایبری

سرقت اطلاعات پرداخت خریداران توسط هکرهای مرتبط با چین

محققان یک شبکه گسترده از وبسایت‌های جعلی فروشگاهی را کشف کرده‌اند که با تقلید از برندهای بزرگ جهانی، اطلاعات پرداخت کاربران اینترنتی را سرقت می‌کنند.

حمله
1404/04/12 - 12:23- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به یک خیریه آلمانی

سازمان خیریه آلمانی "دویچه ولت‌هانگرهیلفه" که هدف آن توسعه منابع غذایی پایدار در برخی از فقیرترین کشورهای جهان است، مورد حمله یک گروه باج‌افزاری قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.