about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

وزیر ارتباطات در حکمی علی‌اصغر انصاری را به عنوان دبیر نهمین جشنواره ملی ارتباطات و فناوری اطلاعات منصوب کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ عیسی زارع‌پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حکمی، علی‌اصغر انصاری معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی را به عنوان دبیر نهمین جشنواره ملی ارتباطات و فناوری اطلاعات منصوب کرد.

زارع‌پور در این حکم، بر بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌های اجرایی مجموعه وزارت ارتباطات، سازمان‌ها، شرکت‌های تابعه و بخش خصوصی حوزه ICT در برگزاری با شکوه و شایسته این جشنواره تأکید کرده است.

جشنواره ملی ارتباطات و فناوری اطلاعات به منظور انتخاب برترین‌های خدمات ارتباطی و فناوری اطلاعات با هدف ایجاد فضای رقابتی سالم و شور و نشاط علمی در عرصه ارتباطات و فناوری اطلاعات و تعامل بین متخصصان کشور، شناسایی و اقدام به جذب و پرورش نخبگان و استعداد‌ها در زمینه‌های ارتباطات و فناوری اطلاعات، حمایت از صنایع داخلی و شرکت‌های دانش‌بنیان و قدردانی از تمامی تلاشگران و فعالان عرصه فاوا و صنایع مرتبط برگزار خواهد شد.

نخستین دوره این جشنواره در اردیبهشت سال ۱۳۹۰ برگزار شد و در سال‌های بعد استمرار یافت و تاکنون هشت دوره آن با بهره‌گیری از تجارب گذشته برگزار و از سال ۹۸ تاکنون به دلیل شیوع ویروس کرونا متوقف بوده است.

نهمین جشنواره ملی ارتباطات و فناوری اطلاعات قرار است امسال همزمان با ۲۷ اردیبهشت روز جهانی ارتباطات برگزار شود.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد