about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

دبیر شورای عالی فضای مجازی کشور بر توسعه شبکه ای شدن خدمات دولت الکترونیک برای شتاب در تحول دیجیتالی در کشور تاکید کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان به نقل از روابط عمومی مرکز ملی فضای مجازی، سید ابوالحسن فیروزآبادی، دبیر شورای عالی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی در بیستمین جلسه کارگروه تعامل پذیری دولت الکترونیکی با بیان این مطلب افزود: مرکز ملی فضای مجازی کشور نه تنها بر تعامل پذیری دولت به دولت تاکید دارد بلکه به دنبال تعامل پذیری دولت به کسب و کار و دولت به شهروندان برای ایجاد انسجام لازم میان دولت، بخش خصوصی و جامعه مدنی در حوزه الکترونیک به صورت شبکه ای است.
وی با بیان این که ایجاد این کارگروه در راستای اهداف شبکه ملی اطلاعات بوده است، گفت: یکی از مباحث مهم مرکز ملی فضای مجازی در ایجاد این کارگروه بحث پایداری مرکز ملی تبادل اطلاعات (NIX) بود که مهمتری اصل در پایداری بحث امنیت این مرکز است که باید به سطح بهتری از پایداری در حوزه های کارکردی و اعتمادسازی لازم برای تمامی کاربران دست یابد.در این رابطه اقدامات خوبی در دست انجام است و امیدوارم در سال ۱۴۰۰ اقدامات لازم نهایی شود.
فیروزآبادی در خصوص اهمیت حریم خصوصی تاکید کرد: باید از تمرکز اطلاعات در یک نقطه خاص حتی مرکز تبادل اطلاعات اجتناب کرد چرا که اگر اطلاعات در یک مرکز متمرکز شود زیان خالص است و علاوه بر مرگ تدریجی اطلاعات به دلیل عدم به روزرسانی، سازمان ها نمی توانند برای پرروش سرویس های جدید اقدام کرده و نوآوری کاهش می یابد.
دبیر شورای عالی فضای مجازی با اشاره به نگرانی های امنیتی در جریان شبکه ای شدن اطلاعات، تصریح کرد: نگرانی از انتشار آسیب پذیری ها در جریان شبکه ای شدن وجود دارد که در شبکه ملی اطلاعات با ایجاد گذرگاه های امن به این موضوع به خوبی پرداخته شده است. در دولت الکترونیک نیز وظیفه اصلی بر عهده مرکز تبادل اطلاعات و سازمان فناوری اطلاعات است و در صورت ورود آسیب پذیری به شبکه طرفین خدمت باید پاسخگو باشند چرا که علاوه بر مرکز تبادل اطلاعات، هر سازمانی باید مدافع حریم خصوصی کاربران خود باشد.
فیروزآبادی با بیان این که باید از فرصت پیش آمده در همکاری تمامی قوای کشور برای ایجاد دولت الکترونیک و خدمات برای تحول دیجیتالی به خصوص در زمان همه گیری کرونا استقبال کنیم، گفت: شورای عالی فضای مجازی، مجلس شورای اسلامی و شورای اجرایی فناوری اطلاعات مصوبات کاربردی در این حوزه دارند و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به عنوان متولی این امر تاکنون بر این مهم تاکید داشته و برهمین اساس شاهد عملکرد موفق این کارگروه طبق گزارش های ارایه شده در اجرایی شدن مصوبات هستیم.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.