about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

محمدامین آقامیری اعلام کرد که بازنگری در سیاست فیلترینگ آغاز شده اما این کمیته فیلترینگ است که مصادیق آن را تعیین می‌کند.

اعلام خبر آغاز بازنگری در خصوص سیاست مسدودسازی اینترنت و پلتفرم‌های آنلاین در ایران مهم‌ترین خبری بود که امروز، نهم آبان، در حاشیه همایش ایران دیجیتال از زبان دبیر شورای عالی فضای مجازی مطرح شد.

محمدامین آقامیری، دبیر شورای عالی فضای مجازی، امروز در خصوص دستور ابراهیم رئیسی مبنی بر بررسی وضعیت اینترنت کشور در جمع خبرنگاران گفت: «ما روی سیاست‌های مسدودسازی تمرکز داریم و الان با مصداق کاری نداریم.» او در ادامه ذکر کرده است که مصادیق مشخص در این خصوص را کمیته فیلترینگ تعیین می‌کند:

«مصداق‌ها را کمیته فیلترینگ مشخص می‌کند که اعضای مختلفی مانند دولت، مجلس و قوه‌قضاییه در آن عضو هستند.»

او اظهار نظر در خصوص تداوم یا توقف فیلترینگ پلتفرم‌های خارجی از جمله، اینستاگرام، توییتر و... را هم به زمان دیگری موکول کرده و گفت:

«در آینده در مورد این موضوع مفصل صحبت خواهیم کرد.»

با وجود این اظهار نظر آقامیری، حدوداً یک ماه قبل اظهار نظر دیگری متفاوت با این خبر از سوی یکی از اعضای کارگروه فیلترینگ اعلام شده بود:

در حال حاضر برای این درخواست وزیر مبنی‌بر اینکه در برخی سرویس‌ها امکاناتی به وجود آمده که نگرانی‌هایی که کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه داشت برطرف شده، هنوز جلسه‌ای تشکیل نشده است.»

- مهدی باقری، عضو کارگروه فیلترینگ و عضو ناظر مجلس در کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه رایانه‌ای

اوایل تیرماه امسال، رئیس جمهور مسئولیت بررسی وضعیت اینترنت را به مرکز ملی فضای مجازی و وزارت ارتباطات سپرد و خواستار آن شد که ظرف مدت یک ماه این موضوع بررسی شود. یک ماه بعد از آن، این مهلت یک ماه دیگر هم تمدید شد؛ با وجود این، در حال حاضر که پنج ماه از این تصمیم و تشکیل کارگروه برای بررسی مسئله کندی و اختلال اینترنت می‌گذرد، هنوز اخبار رسمی‌ای از نتایج این بررسی‌ها منتشر نشده است.

دبیر شورای عالی فضای مجازی در صحبت‌های امروز خود به نتایج این بررسی‌ها و اقدامات کارگروهی که پیش از این تشکیل شده است، پرداخت و اعلام کرد:

خیلی فشرده کارهای این دستور در حال پیگیری است و برخی از شاخص‌هایی که می‌توانست روی کیفیت تأثیر داشته‌باشد، بهبود پیدا کرده است. از سوی دیگر وزارت ارتباطات هم برای بهبود به ما برنامه‌هایی داده که در حال بررسی آن هستیم و کار همچنان ادامه دارد.

- محمدامین آقامیری، دبیر شورای عالی فضای مجازی

چند هفته قبل هم عیسی زارع‎‌پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، از کاهش ۳۰ درصدی اختلالات اینترنت در دو ماه اخیر خبر داده بود. با این حال، دست‌کم آمار و ارقام منتشرشده از سوی اسپیدتست نشان می‌داد اینترنت از نظر میانه سرعت نسبت به گذشته افت داشته و شرایط بهتری را تجربه نکرده است.

منبع:

تازه ترین ها
تعهدات
1404/02/12 - 12:17- سایرفناوری ها

تعهدات مایکروسافت برای آینده دیجیتال اروپا

مایکروسافت تعهدات جدید خود را برای آینده دیجیتال اروپا رونمایی کرد.

هشدار
1404/02/12 - 11:17- سایرفناوری ها

هشدار بانک ایتالیا در مورد خطرات ارزهای دیجیتال

بانک ایتالیا در مورد خطرات ارزهای دیجیتال و نفوذ سیاست ایالات متحده هشدار داد.

حمله
1404/02/11 - 21:46- جرم سایبری

حمله سایبری به شرکت بریتانیایی هارودز

هارودز، آخرین فروشگاه خرده‌فروشی بریتانیایی است که مورد حمله سایبری قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.