about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

دانش آموزان آمریکایی؛ مبارزان سایبری

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ برایسون پاین (Bryson Payne)، مدیر طرحی به نام آموزش مبارزان سایبری، از آموزش فنون مختلف سایبری به دانش آموزان در ایام تعطیلات تابستانی و در خلال طرح مذکور خبر داد.
قرار است تا این دانش آموزان، اصول و فنون ابتدایی سایبری را در این دو هفته فرابگیرند و با برخی تهدیدات عمومی این حوزه آشنا شوند. مشارکت دانش آموزان در این برنامه، برای آن‌ها رایگان است و آژانس امنیت ملی آمریکا و بنیاد علوم ملی GenCyber، هزینه 88 هزار دلاری آن را تأمین کرده‌اند.
این اولین بار نیست که یکی از مراکز دولتی آمریکایی، اقدام به برگزاری طرح‌های آموزشی در مدارس پایه این کشور و در زمینه علوم سایبری می‌کند. آمریکایی‌ها، ضرورت القای تفکر امنیت محور را، یکی از اصول ابتدایی از همان سال‌های اولیه آموزش در مدارس می‌دانند و برای آن برنامه‌ریزی کرده‌اند. قطعاً، چنین دانش‌آموزانی، خواسته یا ناخواسته، در دوران دانشجویی و آغاز فعالیت در مراکز دولتی و خصوصی، رعایت مسائل امنیتی را به‌صورت ناخودآگاه جزئی از وظایف روزانه خود می‌دانند و همین موضوع سبب خواهد شد تا میزان حملات سایبری که بر اساس اشتباهات فردی صورت می‌پذیرد به طرز شگفتی کاهش پیدا کند.
لازم به ذکر است که شرکت‌های امنیتی، همواره اشتباهات فردی را یکی از اصلی‌ترین علل بروز حملات سایبری عنوان می‌کنند و آمریکایی‌ها امیدوارند با این کار، از این اشتباهات بکاهند.

 

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.