about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

محققان کسپرسکی منابع فیشینگ ارزهای دیجیتال را شناسایی کردند. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ محققان آزمایشگاه کسپرسکی بیش از 1500 منبع فیشینگ شناسایی کردند که سرمایه‌گذاران ارز دیجیتال یا ماینرها و کاربرانی را که علاقه‌مند به استخراج ارز دیجیتال هستند هدف قرار می‌دهند. 

مهاجمان معمولاً سایت‌های خود را با دامنه‌های رایج و ارزان همچون .com, .net, .org, .info و نیز در .site, .xyz, .online, .top, .club, .live. طراحی می‌کنند. 

در صرافی‌های جعلی ارز دیجیتال، داده‌های واقعی صرافی‌های فعال به‌ویژه نرخ ارزهای دیجیتال ارائه می‌شود. مهاجمان بر این تصور هستند که کاربران علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در این زمینه اطلاعات فنی بالایی دارند. بنابراین، از ابزارها و ترفندهای پیچیده‌ای بهره می‌گیرند تا به داده‌ها و سرمایه‌های کاربران دسترسی پیدا کنند. 

ازجمله روش‌هایی که مهاجمان برای فریب کاربران بهره می‌گیرند، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد: 

  • ساخت سایت‌های جعلی صرافی‌های ارز دیجیتال، در این مورد، ظاهراً به کاربر کوپنی برای شارژ حساب در صرافی داده می‌شود، اما برای استفاده از آن، معمولا 200 دلار باید پرداخت گردد که به حساب کلاه‌برداران منتقل می‌شود. 
  • ارسال پیام‌هایی در مورد فروش جعلی کارت‌های گرافیک و سایر تجهیزات ماینینگ. برای خرید تجهیزات، کاربر بایستی پیش‌پرداخت انجام دهد. پس از پیش‌پرداخت، مالکان آگهی‌ها و تبلیغات ناپدید می‌شوند. 
  • ساخت صفحات فیشینگ برای سرقت کلیدهای خصوصی که امکان می‌دهند به تمام دارایی‌های دیجیتال کیف پول دسترسی پیدا کرد.  

الِکسِی مارچِنکو، رئیس بخش فیلترینگ محتوای آزمایشگاه کسپرسکی دراین‌باره می‌گوید:

اخیراً خیلی‌ها به ارزهای دیجیتال علاقه‌مند شده‌اند و مهاجمان فرصت استفاده از این را در جهت منافع خود غنیمت می‌شمارند. در این میان، افرادی که می‌خواهند سرمایه‌گذاری کنند یا ارز دیجیتال استخراج کنند و هم مالکان این اموال می‌توانند توجه آن‌ها را به خود جلب کنند. 

منبع:

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.