about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

دارک وب؛ منشأ اصلی باج افزار Halloware

باج افزار Halloware به عنوان یکی از مخرب‌ترین باج افزارهای فعال به شمار می‌رود که در حال حاضر در فضای دارک وب با ارزش 40 دلار به فروش می‌رسد.


به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ بر اساس فعالیت‌های کارشناسان موسسه امنیتی Bleeping Computer بررسی‌ها نشان می‌دهد این روزها باج افزار Halloware در محیط دارک وب با ارزش 40 دلار به فروش می‌رود. بررسی‌ها نشان می‌دهد مهاجم این باج افزار کسی نیست جز دانش‌آموز 17 ساله هندی که فعالیت خود را پیش می‌برد. این در حالی است که مهاجمان برای انتشار باج افزار خود در دارک وب فعالیت های این باج افزار را گسترش داده است. در این میان کارشناسان پس از بررسی های خود در مورد باج افزار نام برده این‌گونه اعلام کردند که این فعالیت‌ها با توجه به ارزش کم ممکن است کلاه‌برداری باشند.


باج افزار Halloware
پس از بررسی‌های صورت گرفته مشخص شد باج افزار Halloware با استفاده از فایل hmavpncreck.exe و یک کد هش SHA256 فعالیت خود را پیش می‌برد. تحقیقات نشان می‌دهد که باج افزار نام‌برده با فعالیت خود را با استفاده از کدهای مختلفی پیش می‌برد که به نظر می‌رسد فایل ran.py به عنوان یکی از منابع این باج افزار به شمار می‌رود.
فعالیت باج افزار به این صورت است که فایل‌های دریافتی را با استفاده از پروتکل رمزگذاری AES-256 رمزگذاری کرده و به سرور مرکزی خود ارسال می‌کند.
هنگامی‌که باج افزار Halloware فرایند رمزگذاری را به اتمام رساند، پنجره‌ای را نشان می‌دهد که یک دلقک با یک پیام جنجالی حاوی دستورالعمل برای پرداخت جبران خسارت و رمزگشایی داده‌ها ظاهر می‌شود که به‌عنوان تصویر زمینه دسکتاپ قربانی انتخاب‌شده و از کاربر درخواست باج می‌کند.
کارشناسان پس از بررسی باج افزار نام‌برده این‌گونه اعلام کردند که باج افزار با استفاده از یک کلید AES سخت‌افزاری، اطلاعات به سرقت رفته را در سرور مرکزی ذخیره نمی‌کند و این قابلیت یا ویژگی باعث می‌شود که نرم‌افزار مخرب برای مهاجمان زیرزمینی مناسب نباشد.
بررسی‌های اخیر کارشناسان Bleeping Computer نشان می‌دهد Luc1F3R سازنده این باج افزار است که بسیاری از فعالیت‌های خود را در فضای یوتیوب منتشر کرده است و همچنین برخی از فعالیت‌های خود را در GitHub منتشر کرده است که شامل چهار بخش زیر است.


•     A Batch-based ransomware
•    A Windows keylogger
•    A Linux keylogger
•    A bulk spoofed email sender

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.