about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

سازمان دارپا در حال ایجاد عامل‌هایی نرم‌افزاری است که به صورت خودکار بات‌نت‌های مخرب را شناسایی و با آن‌ها مقابله می‌کند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ بسیاری از کارشناسان امنیتی معتقدند بات‌نت‌ها به زامبی‌های آخرالزمانی فضای سایبر تبدیل شده‌اند. در حال حاضر تعداد بسیار زیادی از رایانه‌ها و ابزارهای دیجیتالی سراسر دنیا توسط بات‌ها ربوده شده و بدون اطلاع صاحبانشان در اختیار جاسوسان، مجرمان و هرزنامه نگارها قرار می‌گیرند. این زامبی‌ها می‌توانند یک وبگاه را با افزایش ترافیک آن به بیش از حد توان پردازش از کار بیندازند به مکانی برای تجمع ویروس‌ها تبدیل بشوند.
سازمان دارپا برای مبارزه با بات‌نت‌ها به تازگی تحقیقاتی را با نام «استقلال برای مقابله با دشمنان سامانه‌های سایبری» (HACCS[fn]Harnessing Autonomy for Countering Cyberadversary Systems[/fn]) شروع کرده است. به طور خاص آن‌ها از صنعت می‌خواهند نرم‌افزاری ارائه بدهند که بدون دریافت اجازه‌ی صاحبان سیستم‌های آلوده، به صورت خودکار بات‌ها را متوقف سازند.
با توجه به گزارش دارپا افزایش امنیت شبکه‌ی وزارت دفاع یا پاسخ به حوادث روی داده با سرعت بسیار پایین بوده، هزینه بر است و عوارض غیرمنتظره‌ای را در شبکه به دنبال دارد.
دارپا در تلاش است عامل‌های نرم‌افزاری خودمختاری را ایجاد بکند که توانایی شناسایی بات‌نت‌ها و اهداف آن‌ها را داشته و قابلیت خنثی‌سازی اقدامات آن‌ها را دارند.
پروژه‌ی استقلال برای مقابله با دشمنان سامانه‌های سایبری دارای سه بخش زیر است:
•    باید بتوان بات‌نت‌ها، آسیب‌پذیری‌های موجود در سیستم‌، نحوه‌ی استفاده‌ی آن‌ها از سخت‌افزارها و نرم‌افزارها و میزان گسترش آن‌ها در سامانه‌ها را شناسایی کرد.
•    ایجاد نرم‌افزارهایی غیر مخرب برای هدف قرار دادن آسیب‌پذیری‌ها بدون این که روی عملکرد مشروع سیستم تأثیر بگذارد.
•    ایجاد عامل‌های نرم‌افزاری برای انجام قابلیت‌های بالا

پروژه‌ی استقلال برای مقابله با دشمنان سامانه‌های سایبری در سه فاز 16 ماهه انجام می‌گیرد. در پایان فاز سوم، عامل‌های ایجادشده می‌توانند با دقت 95 درصد، 80 درصد فضاهای آی.پی را تحت پوشش قرار بدهند. این عامل‌ها می‌توانند در هر روز 1000 آسیب‌پذیری را شناسایی بکنند. دستیابی به فاز سوم نشانگر کارایی در 10 هزار توپولوژی شبیه‌سازی شده‌ی رایانه‌ای است و قابلیت استفاده در رزمایش‌های وزارت دفاع را به دست خواهند آورد.

 

 

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.