about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

دارپا از نیروهای نظامی متحرک محافظت می‌کند

سازمان دارپا در نظر دارد برای محافظت از نیروی‌های متحرک ارتش آمریکا سامانه‌ای حفاظتی در برابر پهپادها ایجاد بکند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ پهپادهای کوچک دارای مزایای بسیاری مانند قابلیت حمل‌ونقل، کاهش هزینه‌ها، قابلیت ساخت و ارتقا آسان و سادگی در دسترس بودن هستند. این تجهیزات برای سرنشینان وسایل نقلیه‌ی آمریکا خطر بزرگی به شمار آمده و به همین منظور سازمان دارپا برنامه‌ی «حافظت از نیروهای متحرک» (MFP[fn]Mobile Force Protection[/fn]) را برای بر طرف کردن چالش یاد شده راه‌اندازی کرد.
برنامه‌ی یاد شده از سال 2016 با هدف ایجاد رویکردی مقیاس‌پذیر، ماژولار و مقرون به صرفه ایجاد شد تا روش‌های بهینه‌تری برای مقابله با تهدید پهپادهای کوچک ایجاد شود.
برنامه‌ی حفاظت از نیروی‌های متحرک در سه فاز تکمیل خواهد شد و دارپا فاز اول طرح حافظت از نیروهای متحرک را با همکاری سه شرکت «Dynetiscs»، «Saab Defense and Security USA» و «SRC» انجام می‌دهد.
برای مقابله با مسئله یاد شده در سریع‌ترین زمان ممکن، در جهت تشخیص سریع، شناسایی، ردیابی و خنثی کردن حمله‌ی دشمن، بازه‌ی گسترده‌ای از فناوری‌های پیشرفته موردنیاز است تا آسیب‌های جانبی نیز کاهش پیدا کند.
ژان-چارلس لد (Jean-Charles Ledé)، مدیر برنامه دفتر فناوری‌های تاکتیکی دارپا گفت:

هر سه گروه یاد شده دارای ایده‌های برای سامانه‌های دفاعی چندلایه و تطبیق‌پذیر هستند که به صورت زمان واقعی از نیروها در برابر پهپادهای کوچکی که به صورت دسته‌ای در حرکت هستند، محافظت می‌کند. این افراد در حال ترکیب طرح‌های حسگرهای پیشرفته‌ی خود در یک قالب یک چارچوب مشترک برای افزایش ایمنی هستند.

لد گفت:

هدف ما ایجاد سامانه‌ای است که قابلیت قرار گرفتن روی وسایل نقلیه تاکتیکی و کشتی‌ها دارند. همچنین می‌توان آن را به سرعت ارتقا داده و در دسترس نیروهایی که به آن نیاز دارند قرار داد.

سازمان دارپا برای طرح حفاظت از نیروها، علاوه بر سه شرکت یاد شده با هیئت‌مدیره علوم و فناوری وزارت امنیت داخلی گارد ساحلی آمریکا همکاری می‌کند.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد