about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

کلاهبرداری و هک پلتفرم‌های مختلف داستان تازه‌ای در حوزه ارزهای دیجیتال نیست، با این حال هر بار که خبرهایی از این دست می‌شنویم، تعجب می‌کنیم!

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ داده‌ها نشان می‌دهد که با شروع بازار صعودی، تعداد هک‌ها و کلاهبرداری‌های حوزه ارزهای دیجیتال بیشتر می‌شود. سال ۲۰۲۱ هم تا به اینجا یکی از سال‌های صعودی برای بازار ارزهای دیجیتال بوده است. گزارش‌های تازه حاکی از آن است که انتظار می‌رود کلاهبرداری‌های امسال رکوردهای پیشین خود را بشکند.

به گزارش نیوزبی‌تی‌سی، با افزایش قیمت ارزهای دیجیتال در ماه‌های اخیر، تعداد کلاهبرداری‌ها هم بیشتر شده است. افزایش قیمت به‌عنوان یک عامل تحریک‌کننده برای کلاهبرداران و هکرها عمل می‌کند؛ چراکه در این صورت پول بیشتری به جیب می‌زنند. در همین راستا، داده‌های تازه پیش‌بینی می‌کنند که در سال جاری شاهد ثبت رکوردی تازه در امر کلاهبرداری‌ها و حملات هکرها خواهیم بود.

رکورد پیشین در این زمینه مربوط به سال ۲۰۲۱ است. در سال گذشته ۳۲ پرونده کلاهبرداری و هک به‌صورت رسمی ثبت شد و انتظار می‌رود این عدد در سال جاری بیشتر شود. طی هشت ماه گذشته، ۳۲ حمله و کلاهبرداری به‌صورت رسمی ثبت شده است و هنوز شش ماه دیگر تا پایان سال جاری باقی مانده است. از سوی دیگر وضعیت صعودی بازار احتمال این اتفاقات را بیشتر می‌کند.

داده‌های کریپتو هد (Crypto Head) نشان می‌دهد که از سال ۲۰۱۷ تا به حال، هر سال شاهد افزایش حملات و کلاهبرداری‌ها در حوزه ارزهای دیجیتال بودیم. در سال ۲۰۱۶ تنها ۵ پرونده کلاهبرداری و هک به‌صورت رسمی ثبت شد، در حالی که این میزان در سال ۲۰۱۷ به ۲۱ پرونده رسید.

به‌علاوه، حملات و طرح‌های کلاهبرداری روز به روز با مهارت بیشتری اجرا می‌شوند. در حال حاضر هکرها و مهاجمان از ابزارهای پیشرفته‌تری استفاده می‌کنند که ره‌گیری و دستگیری آنها را دشوارتر می‌کند. پیش‌بینی می‌شود امسال تعداد آنها به ۳۸ مورد برسد.

به‌طور میانگین، تنها در سال ۲۰۱۷، مهاجمان ۲۲۳.۵ میلیون دلار سرقت کردند. در آن سال ۴.۷ میلیارد دلار از طریق کلاهبرداری و سرقت عاید مجرمان شد که در نوع خود یک رکورد به حساب می‌آید.

علیرغم افزایش آمار تعداد کلاهبرداری‌ها و هک‌ها در سال ۲۰۲۰، حجم سرمایه‌های سرقتی ۱.۸ میلیارد دلار برآورد شده است. طبق تخمین‌ها، تا به اینجای سال جاری میلادی، ۲.۹ میلیارد دلار سرمایه از کاربران به سرقت رفته است. هک ۶۱۰ میلیونی پالی نتورک بزرگترین هک سال ۲۰۲۱ بود.

در این حملات، تمرکز مهاجمان روی سرقت ارزهای دیجیتال شاخص بازار بوده است؛ چراکه نقدکردن آنها بسیار ساده‌تر از دیگر ارزهاست. چیزی در حدود یک‌سوم این رخنه‌های امنیتی با هدف سرقت ارزهایی نظیر بیت کوین و اتریوم انجام شده‌اند که ۱۲.۸ درصد از این موارد، برای به دست آوردن اتریوم بوده است. علاوه بر آن، ۹.۲ درصد از حملات به‌منظور سرقت ارزهای ناشناخته و ۷.۴ درصد برای سرقت توکن‌های مبتنی بر ERC20 انجام شده است.

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.